[]

kedilere ne oldu?

selamlar, yavrularımız vardı site içinde baktığımız, sarı olan birden kayboldu ve tekir olan da topallarken bulduk, eve aldık hemen, vücudundaki bir kısımdan tüyler de kopmuş, tırnakları zarar görmüş, neşeli bir hayvanken gözündeki fer gitmiş, sarı olanı hala bulamadık, bir arabaya girdiler de tekir olan düştü mü acaba? kimse bir şey görmemiş, soğuk, kar da geliyor, bulunmaz mı bu sarı olan? 3.5 aylıklar.




 
3,5 aylıksa büyükmüş biraz. 1 aylık falansa başına daha kötü şeyler gelmiş olabilir diye düşünecektim. bu konuda yorum yapmak çok zor; her şey olmuş olabilir.

gezmeye gidip kaybolmuş olabilir, düşük bir ihtimal olsa da biri evine almış olabilir, başka kedi/köpek saldırısına uğramış olabilir ikisi de. çok zor bilmek.

bir süre site etrafında aramaya devam edin mamayla falan, başka yapılabilecek şey yok zaten. umarım çıkar ortaya, ben de sokaktaki kedilerim kaybolunca çok üzülüyorum. geçmiş olsun.
  • piremses  (28.12.15 14:53:47) 
dediğiniz gibi bir arabanın motoruna girmiş olabirler. bulduğunuzun üstü isli gibi leke olmuş mu?


  • innerbliss  (28.12.15 14:54:03) 
is, leke göremedik inner, mutsuz görünüyor çok, sarı olan da hala kayıp. kapı kapı soracağız bu gidişle.


  • devorgilla the gunslinger  (28.12.15 15:03:46) 
kedi köpek saldırısı olsa, yara izi falan olurdu bence. çocuklar falan hırpalamıştır belki.
bir de araba motoruna girince üstleri yağ falan kaplanıyor, yalıyorlar veya karbondioksit falan solumaktan kafaları gidik oluyor biraz bir süre.

  • innerbliss  (28.12.15 15:06:11) 
dediğim gibi hasta olmuş ya da kedi kavgasına karışmış olabilirler. köpek olsa bu kadarla kalmazdı diye düşünüyorum. sizdekiyle birkaç gün ekstra ilgilenip sevdiği şeylerden yedirerek oyun oynarsanız muhtemelen kendine gelir. gelmediği takdirde imkanınız varsa bir veterinere danışmanız her zaman faydalıdır.

öbürü de muhtemelen korkup bir yere saklanmıştır başına bir şey gelmediyse. kötü düşünmeyin. benim 2 haftadır görmediğim 3-4 aylık bir kedi vardı, sürekli beslediğim bir nokta olduğu için hiç ayrılmazdı, bu yüzden baya üzülmüştüm. bu sabah karşıma çıktı aynı yerde, hasta olmuş garibim, tıksırıp duruyordu.

yapabiliyorlar böyle şeyler; "ben burda iyiyim, karnım doyuyor falan" diye düşünmedikleri için sabit noktalarda tutmak zor. umarım bulursunuz. bulduğunuzda bize de haber verin.
  • piremses  (28.12.15 15:10:11) 
Site kedi köpek kavgası dönebilecek bir site değil, keşke öyle olsaydı da yaralı bereli de olsa bulabilseydik hayvanları.
Cmts akşamı 5 gibi yemek verdim, hepsi mevcuttu, akşam Devorgilla geldi 11'de bu ikisi yoktu ortada. Sarı olanın araba içine girme huyu vardı o yüzden aklıma düşen en mantıklı seçenek ikisinin de yemek sonrası arabaya girmiş olması, birinin arabadan kendini bir şekil atıp sarı olanın arabadan çıkamaması.

Başka da bir şey gelmiyor aklıma, deli çıkacağım. Anlam veremediğim nokta sağ tarafındaki tüyler nasıl oldu da o kadar muntazam kısaldı. Arabadan çıkmaya çalışırken bir yere taksa kopar ve kanar; yaksa yanık kokar. Sankı bir çocuk oturmuş, ''haydi bebeğimin saçını keseyim.'' deyip makaslamış gibi.
  • kaymaktutmayansicaksut  (28.12.15 16:12:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.