[]

Asistanla Kavga

Merhaba dostlar, sabah sabah haftanın ilk kavgasını etmiş bulunuyorum :)

Bugün en son lab ve onun quizi vardı. İşgüzar asistan önceden 8:40 - 9:40 olarak belirlediği süreyi sınavda kafasına göre 9:15'e çekiyor kimsenin haberi yok o sırada. Saat 9:15'te kağıtları toplamaya başladı ben çıldırdım benim kağıdımı alınca. Napıyosun sen dedim. Kimse doğru düzgün yazamıyor bütün gün sizi mi bekleyeceğiz dedi. Sen ne diyorsun ben yazıyordum falan derken diğer asistana da çıkıştım o da tamam sen kağıdını geri al devam edebilirsin sınavına dedi. Diğeri bu sefer kağıtları herkese geri dağıtmak zorunda kaldı.

Şimdi bu benim ismimi ve numaramı biliyor. Diğer lab puanları henüz açıklanmadı, bir şerefsizlik daha yapabilir mi puanlara? Yaparsa yakayım mı orayı? :)

Not: Bu arada kavga şiddetliydi fucklar, şikayet edeceğimler falan havada uçuştu. İranlı pezevenk.

 
Yapabilir bizim ülkede ki akademisyen tayfadan nefret sebebi de budur zaten. Sosyal hayatta kendini kanıtlayamamış tek becerisi bir kitabı ezberleyip sınavı geçmek olan bu insanlar 2li ilişkilerde statü farkını yedirmeye bayılırlar.

Yaparsa yak orayı ben twitterdan küfür etmiştim adamda görmüştü başka bir derste anlatmış aranızda sosyal medyadan sallayan arkadaşlar var diye. Mezun olduktan sonra helalleştik ama.
  • gozu acik sevisen yahudi  (28.12.15 09:50:09) 
Hiçbir şey yapamaz. Beklediğinden düşük gelirse itiraz edersin olur biter.


  • mr sherlock  (28.12.15 10:01:46) 
Hiçbir şey olmaz. Hocaya falan intikal ettiği zaman da esas o zor durumda kalır


  • primetime  (28.12.15 10:07:30) 
öyle bir şey yapamaz. mutlaka dersin hocasını bilgilendir durumdan. ben de bir akademik personelim. herşeyin bir usülü adabı var. böyle öğrencinin önünden kağıt çekmek, hele sınav süresi devam ederken kimsenin haddi değil.

hakkını aramanda sakınca yok. sonuna kadar git. sana yamuk yaparsa notlarda önce itiraz sonra işi mahkemeye kadar götür. hocayı bilgilendirmeyi de unutma.
  • rosencruz  (28.12.15 11:03:58) 
Benim gördüğüm iranlı asistanlar hep ciddiyetsiz yapıyordu işini. Kadrosu olmayabilir mesela, harç muafiyeti karşılığında asistanlık yaptırıyor olabilirler. Bunun hocalar da farkındadır dolayısıyla. Pek genelleme yaptim ama durum benzerse sıkıntı olacağını sanmıyorum senin için.


  • ron dennis  (28.12.15 11:34:18) 
iranli olmasi ne alaka?


  • e haliyle  (28.12.15 12:17:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.