[]

Bir oyunu çok oynayınca

yattığınızda o oyuna dair sahneler gözünüzün önüne geliyor mu? örneğin bu aralar kelimelik oyununa sardım, istemsiz olarak gözlerimi kapatınca o oyuna dair sahneler, kurgular gelişiyor beynimde.

sizde de oluyor mu?


 
olmaz mı. bir zamanlar battle for middle earth oynarken gözümü kapattığım an atlılar "rohiriiiim" diye koşturuyordu.


  • lancelot du lac  (28.12.15 08:33:38) 
Oldu tabii. icy tower, volfied ve zuma'nın geçici zararları oldu. Gözümü kapattığım yerde tükürdüğümün kurbağasını görüyordum.


  • aychovsky  (28.12.15 08:35:27 ~ 08:45:27) 
normaldir. gün içerisinde ne yaparsan, gözlerini kapayınca görürsün. mgr revengeance oynadıktan sonra 2 hafta boyunca sahneler gözümün önünden gitmedi. etkiledi beni.


  • cetoxim  (28.12.15 08:35:54) 
World of warcraft üzerimde bolca gösterdi bu etkiyi. Az raid yapmadım gözlerimi kapattıktan sonra hala. Sadece oyun değil bu şekilde içine dahil olup çok uzun vakitler geçirdiğiniz her şey rüyada karşınıza çıkıyor mutlaka.

Bunun bir de adı olmalıydı.
  • solfej  (28.12.15 08:43:25) 
18 wheels of steel across america oyununa bir ara arkadaş çevremle beraber fazla sarmıştık. Benzin istasyonlarında sarı renkli işaretler görüyordum. Hatta arabayla gittiğimde kendimi benzin alma işareti ararken bulduğum oldu birkaç kez.

sonra geçiyor..
  • unique hint kumasi  (28.12.15 08:49:57) 
Daha kötüsü de var. Dün yatmadan önce birkaç saat Sherlock Holmes: Crimes and Punishments oynadım, bütün gece uykumda dava çözmeye çalıştım. O da yetmedi çözemediğim her sefer uykumdan uyandım adam gibi uyuyamadım. O da yetmedi uyuduğum zamanlarda da sağa sola dönüp ığğıı ığııı diye inliyormuşum, hatun kişisinden öğrendim tabi. Ulan The Evil Within, Outlast bile böyle rahatsız etmemişti beni. Serde Sherlockluk yokmuş demek.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (28.12.15 08:54:59) 
Hayatım boyunca quake oynadım.
Son 1 yıldır dokunmuyorum.

Geceleri kulağımda zıplama sesleri, rüyada elimde roketle gezmeler, uzaktan adam sesleri duymak..

Delirmişiz tedavi edenimiz yok.
  • quaker  (28.12.15 09:33:06) 
oluyo ya team fortress 2'ye taktım bu aralar kapatınca engi'ler havalarda uçuşuyo


  • KidLazer  (28.12.15 09:40:13) 
olmaz mı.

ilk tavla öğrendiğimde saçma sapan hayaller kurardım. odada oturanların arasında boşluk varsa şuraya ne güzel kapı alınır diyordum. yerinden kalktı mı da ha işte oraya getiririm pulu derdim.
  • durali  (28.12.15 10:49:29) 
Eycofta paladin gezdiririm rüyalarımda. arkada da müzik çalmaya devam eder.


  • i ve been mistreated  (28.12.15 11:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.