[]

neden ifsa yapiyorsunuz?

kismet bulmak icin mi?
bir arkadasin duyurusunda sordum ama yanit gelmedi. lutfen beni bilgilendirin guzel kardeslerim.



 
yahu eğleniyoruz. yorumluyoruz sonra siliyoruz.

bu kadar takılmaya gerek var mı?
  • yatagants  (27.12.15 23:13:31) 
İnsan bazen görülmek ister ama bu onun özgüvensiz, karakteri sorunlu yahut kötü biri olduğu anlamına gelmez.
Burada kendi içinde eğlenen kapalı bir grubuz ve bazen birbirimizi görüp eğleniyoruz. Büyütülecek bir şey değil, herhangi bir çıkarım yapılacak bir şey de değil.

  • kalemdefter  (27.12.15 23:15:19) 
komik cikilan fotograf falan paylasilsa eglenilir gulunur. ama herkes en guzel ciktigi fotografi paylasmaya calisiyor.

gercekten, altta baska nedenler olmasin?
  • bohr atom modeli  (27.12.15 23:15:47) 
bence kimseye bir zararı yok.


  • ruhen hastayim ben  (27.12.15 23:15:54) 
Altta başka neden olsa nolur ki? Dünyanın en normal şeyi, interneti hayatın her saniyesinde kullanıyoruz, iş beğenmeye beğendirmeye gelince mi sıkıntı var?

Ben çok seviyorum ifşaları, hep olsun. İnsanların yüzlerini görmek mutlu ediyor beni.
  • buff  (27.12.15 23:18:58) 
@bohr takılmış gibi durmuyor pek @yatagants, gayet basit bir soru sormuş cevabını merak ettiği. ekmeğinin peşinde koşan da var, attention whore da var, eğlence / geyik için yapan da, yatagants'ın yaptığını söylediği gibi.

bohr'un kastettiğine katılıyorum bu arada, ki ayıp bir şey değil, özgüvensizlik vs. değil. bu kadar savunmaya geçmek gereksiz maksat eğlence ise.
  • krang  (27.12.15 23:19:26) 
hem zeki hem yakışıklı hem entelektüel hem atletik olunabileceğini göstermek için yapıyorum ben şahsen.


  • kargn  (27.12.15 23:21:38) 
Bu ifşaların tek kötü yanı (bana göre) bazı kedini bilmezlerin ego tatmini yapması (hayır ifşa yapanları demiyorum) karşısındaki insanı bilip bilmeden yargılayıp, dalga geçenlerden bahediyorum.

Evet başıma geldi ondan yazıyorum saklayacak değilim :) Ha ifşalar güzeldir yine de karşında kim var görmüş oluyorsun,seviyorum ben de :) Ama bir daha yapmam ben bi kez gaza geldim yaptım kırıldı tüm özgüvenim. Neyse. İyidir iyi yani.. :)
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (27.12.15 23:22:13) 
Bilmiyorum ben hiç yapmadım.
@kargn entellektüel ve zeki olduğun fotoğraftan anlaşılabiliyor mu? İlgincmis :)

  • karsinin aksisi  (27.12.15 23:26:49) 
ego kasmak için


  • indescribable  (27.12.15 23:32:34) 
eşi dostu görüyoruz, ulan o da mi buradaymis diyoruz. ifşalarda kaç kişiyi "anam lan bu da tanidik" diye mimledigimizi duysan şaşarsın.

bir de tabii, akilli insan kendi yaptiklari ile, aptal insan başkalarının ne yaptiklari ile meşgul olur.
  • thewizardofearthsea  (27.12.15 23:35:23) 
guzel bir sozmus. baskalarinin fotograflarina bakip "acaba bu tanidik mi, su da mi tanidik yoksa" diye tek tek bakmak baskalarinin yaptigiyla mesgul olmak mesela oyle degil mi?

ya da fotograf paylasip "acaba ne yorum gelecek :))" diye bir beklenti icine girmek.
  • bohr atom modeli  (27.12.15 23:37:29 ~ 23:38:05) 
ekşi duyuru forum değildir, eksi sözlük bilmem ne değildir, sonra instagram'a benze, foruma benze, bilmemneye benze. ekşi sözlük bunlar değildir, ne zaman değildir, seni eğlendirmiyorsa.

duyurunun amacı eğlence ise kuşlar niye uçuruluyor?

eğlence için yapıyorlar, ego tatmini için yapanı da vardır, özgüvensizlik yüzünden yapanı da vardır... ama bunun için öyle çok uygun ortam var ki. bir de buradaki kuralları güldürüye çeviriyor bu olay.
  • godoşu beklerken  (27.12.15 23:37:29) 
christmas gecesi imgur'da acayip ifsa döndü ki, ben de imgurian olarak passif bir katilim gerceklestirdim. sunu anladim ki, kizlar ilgiye ac. attention whore de, daddy issue de, parental approval de, freud ve purosu de, her ne dersen de.

ben acayip sorguluyorum mesela nasil eksigonewild olmaz.

tamamen disaridan ilgiye, onaya ihtiyac duyma meselesi. özetle bu. ama bunun nedenlerine inersek hepsini ayri ayri incelememiz gerekir.

öte yandan, nonsexual bir bicimde de eglendirici bence. roast tarzi yorumlarla beni benden aliyorsunuz. ha ama duyurunun da f.ckbuddy arama sitesi haline dönmesine yol acacaksa, yapmayin o zaman. degmez.

son olarak,
i.imgur.com
  • aynadakiyabanci  (28.12.15 01:36:21) 
Yan cebe koydurmak için.


  • arnold schwarzeneger  (28.12.15 08:17:18) 
özgüven eksikliği.. (yabtı)


  • shotgunwoman  (28.12.15 17:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.