[]

Kapanan Kitabevleri

80lerde 90larda calismis ve sonra kapanmis unlu bir kitabevi var mi? Lokasyon istanbulun merkezi yerleri.




 
beyoğlu'ndaki robinson crusoe o dönemlerde çalıştı, birkaç yıl önce kapandı ve yeni bir yere taşındı. kadıköy'deki penguen kitabevi var. beyoğlu'nda istavrit vardı. beyoğlu'nda arkadaş kitabevi vardı. sonradan adını istiklal kitabevi yaptı en son da kapandı ve d&r oldu. beyoğlu'nda mephisto iki şube halindeydi biri kapandı. simurg kapandı. can yayınlarının kitabevi kapandı. ah en önemlisini nasıl da unuttum! tam dediğiniz tanıma uygun beyoğlu küçükparmakkapı sokak'ta adam yayınlarının kitabevi vardı, efsaneydi, kapandı. beyoğlu'nda galatasaray'ın aşağısında sel kitabevi vardı, kapandı. baro'nun binasının altında ada kitabevi vardı, duruyor mu, emin değilim. literatür yayınları vardı, o da kapandı diye anımsıyorum. yine beyoğlu'ndaydı o da. kadıköy'de alkım kitabevi daha önce başka bir yerdeydi. hatta başka iki yerdeydi, oralar kapandı, yeni yerine taşındı. kadıköy bahariye'de en eski penguen vardı, kapandı, çarşının oradaki penguen açıldı, sonra o kapandı bahariye'deki penguen bu yıl yeniden açıldı.


  • microfiction  (28.12.15 00:15:34 ~ 00:16:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.