[]

internetten çalışma masası ve sandalyesi almak

aşağıdaki linkler bulduğum en uygun olanlar. bulduğum dediysem internetten hic alisveris yapmadım. google yardımıyla bu kadar oldu.

belki ders çalışırım diye motivasyon amaçlı almak istiyorum.

Masanın beyaz olması sonradan çok göze batar mi? alacağım sandalye sonradan çok totoya batar mi?

çabuk gelir mi? beni kargo yollarında perişan etmesin. Ha bir de ikişer tane alacağım, sonrasinda kardeşime sanaokadaremekveriyorumsirfderscalisdiye!!1 diyeceğim:)


www.evidea.com

www.evidea.com

şunlar daha dayanıklı, su siteden bak, bunları alma gibi önerilere ya da bunlar iyiyse bunun belirtilmesine açığım.

tesekkurler

 
Masa ve sandalye önemli konular. Uzun süre kullanıyorsun. Haliyle biraz daha paraya kıyıp daha iyilerini alabilirsin bence.

Masa olarak tavsiyem: www.ikea.com.tr

Sandalye olarak: www.adoremobilya.com

Bunlar iyi ve en uygunları. Daha iyileri de var tabii ama pahalılar. Genelde masa başı çalışanlar ve sağlığına önem verenler 1.000TL'nin altında çalışma sandalyesi almıyor :)
  • mr sherlock  (27.12.15 17:45:36) 
www.hepsiburada.com

ben bunu aldım 1.5 sene falan oldu.. rengi çok hoşuma gitmişti. üst tablası kalındı... beyazı da vardır.. koltuğu mağazadan aldım. birebir aynı şekle sahip koltuklar arasında fiyat farkı vardı.. onunda nedeni oturduğumuz kısmın altındaki demirin kaliteli olması. yoksa kırılabilir demişti adam..
  • mahsusmahal  (27.12.15 17:54:35) 
dostum evideadan almayı düşünüyosan önce ekşideki başlığına göz atmanı tavsiye ederim. sonra zaten kendiliğinden vazgeçeceksin. evmanyaya bakabilirsin. bendeki çalışma masası da beyaz. ben gayet memnunum. bazen tükenmez kalem lekesi oluyor ama kolonya ile çıkıyor @mamsusmahal'in attığı masanın rengi de güzel.


  • olutaklidi  (27.12.15 19:25:54 ~ 19:26:11) 
beyazı özellikle secmedim aslinda, fiyatini uygun gordum diye onu sordum. hatta beyazdan endişeliyim. calisacagimdan değil de insan almak istiyor işte..


  • fallopian  (27.12.15 19:46:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.