[]

Steam (Star Wars Serisi vs. Kerbal space )

Star wars serisinin oyunlarini begenen yok gibi steam gibi bol keseden puan veren bir guruhu olan yerde. Puanlar düşük. Kerbal veya starwars dan birini alcam. Siz olsaniz hangisini alirsiniz




 
Kerbal space program harika bir oyun. Ama şöyle birşey var ilgin yoksa, kafa yorup uğraşamam o kadar detayla, bilimsel kısımla diyorsan önermem. Fakat seveceğini düşünürsen rahatlıkla yüzlerce saat keyif alarak oynayabilirsin.


  • Haldamir  (27.12.15 14:08:41) 
kerbal space program bir oyun değil bence ama daha fazla zevk verebiliyor, iyice araştır sevdiğin zaman ayırabileceğin bir şey olarak görürsen al.


  • omer haybo  (27.12.15 14:33:02) 
kerbal bir oyunun çok ötesinde içerik sunuyor. youtube'da vidyo izle biraz, ilgini çekerse al. Ya çok sevip aylarca oynarsın ya da 1 saat bakıp bu ne lan diyip kenara atarsın.


  • rygard  (27.12.15 17:34:20) 
kotor serisini al. onlar klasik sanırım.


  • nothing in my way  (27.12.15 17:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.