[]

eski bir star wars oyunu

internette aradım, hala arıyorum ancak henüz bir sonuca ulaşamadım. birde burada yazayım dedim.

gerçekten eski bir bilgisayar oyunu. rahat bi 20 yıllık oyundur diye tahmin ediyorum. böyle bi quake 2 ayarındaydı. belki grafik olarak daha kötü olabilir. belki doom olmadı quake 1.

neyse açılışında şu amblemin olduğunu hatırlıyorum;
upload.wikimedia.org

belki birde bu;
vignette4.wikia.nocookie.net

ayrıca birde açılışın en sonunda böyle yaratığımsı, korkunçlu bir resim vardı. arkadaşla oynuyorduk ve o resim geçene kadar ekrana bakmıyorduk :D

oyun böyle bi tesis gibi bir yerde başlıyordu sonra dışına çıkabiliyorduk sanırım ama çok bir şey hatırlamıyorum ne yazık ki. ama büyük ihtimalle jedi değildik.

biliyorum çok kısıtlı bilgi var ama bir ihtimal birilerine bir şeyleri anımsatır diye yazdım buraya. daha önce öyle bir iki oyun daha bulmuştuk :)

 
outlaws olabilir mi ? star wars oyunu değil ama gene o bahsettiğiniz iki logo vardı en başlarda.

western oyun bu arada. gerçi konu bir yerde gene uzaya bağlanıyordu.
  • liriamer  (26.12.15 23:59:29) 
maalesef bu değil.


  • air  (27.12.15 00:10:48) 
lanet olsun hepsini sildim onerilerimin.

www.google.com.tr

sunlardan biri iste.
  • bohr atom modeli  (27.12.15 00:18:49 ~ 00:23:33) 
star wars: dark forces?


  • hopeless  (27.12.15 00:37:27) 
jedi knight ya da jedi academy olabilir.

hatta mysteries of the sith olabilir.
  • unique hint kumasi  (27.12.15 00:39:57) 
%90 mysteries of the sith :D bu değilse bile buna çok benziyor. gameplay, arayüz filan aynı

edit: şüpheye düşüren şu oyunu içi videolar ama onları oynun esnasında atlamış olmamız olası.
  • air  (27.12.15 01:10:45 ~ 03:05:49) 
Muhtemelen dogrudur, korsan oyunlarin bir kismi daha az yer kaplamasi veya düzgün cracklenip dizinlenmedigi icin sceneler olmadan, gecis videolari olmadan gelirdi. Orjinalini bilmiyorken de sorgulamazdik sanirim. Ara sahnesi olmaksizin hitman bitirip ben hikayeyi anlamadim demisligim var. Meger neler donuyormus neler. Bense ortalikta kosturup duruyordum.


  • aynadakiyabanci  (27.12.15 02:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.