[]

yılbaşı yılbaşı

arkadaşlar iki kadın olarak isytanbul'da yılbaşında ne yapılılır? tavsiyeleriniz ? evde mısır mı patlatsak yoksa ?




 
dövüş sporlarından bazılarını biliyorsanız dışarı çıkın yoksa mısır. hem mısır bağırsakları çalıştırır...


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (26.12.15 20:43:34) 
dışarı çıkmanızı tavsiye etmem. biz de arkadaşımla dışarıda bütün yanında erkek olmayan kızlara asılıp bir şeyler düşürmeye çalışacaz. bizim gibi yüzbinlerce daha olacaktır. yani çıkacaksanız da hazırlıklı olun:)


  • bobinhoo  (26.12.15 20:52:00) 
paranız varsa nezih mekanlara gidebiliyorsanız hayırlı olsun..

olmadı taksim gibi saçma salak yerlere (yılbaşı gecesi için) gidecekseniz evde otur mısır patlat 2 kadeh şarap da patlat.. huzur içinde yeni yıla gir.
  • pembe baytar  (26.12.15 21:53:48) 
itin kopugun hepsinin disarida oldugu ve herkesin deli gibi icip sarhos oldugu bir gunde ben bile erkek olarak disari cikmak istemiyorum ve yillardir da cikmam yilbasinda. Gerek yok. Sikinti yasama ihtimaliniz yuzde 99. Evde mis gibi oturun yilbasi programlari izleyin eglenmeye calisin. Olmadi birkac arkadas davet edin ama en luks mekan bile olsa yilbasi disari cikmak cok riskli.


  • isott  (26.12.15 22:37:04) 
dışarı çıkıp kendinizi "çok aşırı eğleniyor" gibi hissettirip ne yapacaksınız, evde her şeyi ile çok daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Popüler kültürün size para harcatma dayatması bu evde duran insan eziktir dışardaki daha cool'dur anlayışı.
  • gezegen olan pluton  (26.12.15 23:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.