[]

bisiklet hırsızı

apartmanın içinde zincirli ve kilitli duran bisikleti çalmış şerefsiz herif. elimizde net bi şekilde göründüğü kamera kayıtları var. polis bu görüntülerden bişi yapar mı? bulunur mu bisiklet? ya da başka napabiliriz? çok üzüldüm ya :(




 
Polise başvurun, hırsızlık yapmış sonuçta, yani bazen hani polis zaten tanır onları gibisinden bir muhabbet oluyor genelde, yerine göre rahat bulurlar sanırım, ama bisiklet gelir mi bilmem.


  • atom karincanin torunu  (26.12.15 11:39:42) 
bu adam öyle polisin de tanıdığı biriyse kolay bulunduğu gibi kolay da kurtulur bu işten, sonra gelip bize musallat olmasın? olur mu ki?


  • in vino veritas  (26.12.15 11:41:29) 
polis sallamaz.

ablamın bir düğünde çantası çalındı. bir kız çocuğu çok net bir şekilde çantayı alıyor. sonra bir kadın ve bir erkekle birlikte salondan çıkıyor. kabak gibi görünüyorlar kayıtlarda ama gidiş o gidiş.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (26.12.15 11:56:57) 
bisikletin ikinci el satilabilecegi yerleri gezin. eger ozellikli bir bisikletse cabuk bulunur.


  • pacoquinha  (26.12.15 12:52:54) 
arkadaşın kapısını zorlamıştı hırsız. arkadaş polise gidip söyledi. yapanlar belli ama peşini bırak, başına iş alırsın dedi. aq böyle memleketin. sana da aynısını diyebilirler.


  • glamdr1ng  (26.12.15 12:59:25 ~ 12:59:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.