[]

bu nasıl bir his?

efor sarfettikten sonra dinlenirken kalp atışımda ritim bozukluğu oluyor ve farkedebiliyorum. mesela çok kısa bi süre atmayıp sonra sert çarpıyor veya normal atarken birden hızlı atıp sonra normal seviyeye geliyor ve bu birkaç kere oluyor dinlenme aşamasında. doktorluk durum var mı? bide aşırı kaygı var bende. korkuyorum falan. anksiyete olabilir. bilmiyorum. nedir durum? var mı aranızda bilgili birileri?




 
bu konuda biraz cekmiş biri olarak söyleyecegim, tamamen kaygıdan kaynaklanıyor da olabilir yani kendini dinlerken heyecanlanıyorsan kalp atımın hızlanıp ilgin dagılınca aniden azalıyordur ya da ritm bozuklugu olabilir(Allah korusun) ya da dinledigin icin duydugun zararsız extra vurular. ama ritim bozuklugu olsa bile caresiz bişiy degil ilaçla hayatına devam edersin, erkeksen ve ailede ritim bozuklugu öykusu varsa git bi efora gir holter taktır kafan rahat olsun.
yas kac?

  • galandar kostumu  (26.12.15 03:59:07 ~ 04:00:16) 
yaş 19 erkeğim.

kendimi dinlerken heyecanlanıyorum evet. hızlanıp yavaşlayabiliyor kalp atışlarım hiç hareketsiz, sadece kendimi dinlerken. aşırı kaygım var. ailede kalple ilgili sorun yaşayan biri yok. ben 11 yaşımdayken bi kere sebepsiz yere bayılmıştım (sonradan açlıktan olduğu çıktı) ve 3 ay girmediğim test kalmadı. o ara holterde takıldı fakat hiç bir şey çıkmamıştı. tekrar taktırırım ama bişey çıkar diye de çok korkuyorum :( belki tamamen psikiyatrlık bir durumdur ama oraya gitmeyi de erteliyorum hep çünkü bu tarz kaygılarımı korkularımı sıraladığımda bir sürü şey gelir arkasından. asosyallik durumum var. 1.5 yıldır kulağımın çınlaması var. anlatsam ölüyüm ben. çok şey yaşadım. ben 15ken 16 yaşında kuzenimi kaybettim. 16yken babamı kaybettim. sürekli onların yerinde olabileceğimi düşünüyorum. bunları paylaşabileceğim biri olmadığından da iyice strese giriyorum kaygılanıyorum korkuyorum..

edit: paylaşsam bile varlar ama en azından iyi gelirdi..
  • freetakilir  (26.12.15 04:13:12 ~ 04:50:01) 
ilk paragraf aynen dediğiniz gibi. mineral eksikliği hakkında bilgim yok. b12 eksikliğim var. ona da iğne vurulmaya üşeniyorum.. eklemlerimde ağrı yok. bazen göğsüm ve kaburgamın farklı yerleri ağrıyıp geçer. çok az olur bu da. su az içerim.

edit: bide çok hareketsizim ben. ondan da olabilir mi? günde 10-15 saat otururum..
  • freetakilir  (26.12.15 04:47:02 ~ 04:47:54) 
efora gerek yok bende de oluyor. düzensiz atış/fazladan atış normal demişti doktor


  • stevie  (26.12.15 07:41:17) 
inanamadım ama bu bile rahatlattı beni :DD @stevie


  • freetakilir  (26.12.15 17:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.