[]

Kış için şunlara ihtiyacım var. Orta derecede marka tavsiyeleriniz?

Merhabalar

Çoğunlukla kış için yarın şunları almam gerekiyor.

- Kaban. Kaşe bir montum var ama ciddi soğuklarda pek ısıtmıyor. Şöyle kapşonlu ve uzun olmayan bir kaban almak istiyorum. Max 250 tl.

- Bot. Bu montu rengine uygun bir bot. Cat gibi bir marka var aklımda ama 250 küsür civarı galiba. Oraya kadar çıkartabilir miyim parayı bilemiyorum.

- Sweatshirt. İnce uzun kollu sade renkli bir iki tane. Bunlar için lc-waikiki'den fln alırım. Fazla düşünmüyorum bunlar için.

- Fular / Atkı. Bunları takmayı çok seviyorum. Özellikle fular. H&m ve pull&bear buralar uygun gibi. 50 liraya kaç tane alabilirsem.

- Kot pantolon. 2 tane koyu renkli denim diye geçenlerden bulabilirsem süper. Bunlar için de max 100.

- Klasik slim fit gömlek. Bankada giymek için klasik slim fit 2 tane (gri ve kahverengi mesela). Max 100 tl.

Bunlar için bu rakamlar sınırında en iyi nereden alışveriş yapabilirim? Özellikle bot ve kaban çok önemli.

Teşekkürler.

 
gömlek ve fular için avva ya bak.%50 indirimde şuan.


  • tosunpasa  (25.12.15 22:04:07) 
Mudo 250 TL ye 100 TL indirim yapıyordu en son koyları belki ordan kapatirsin


  • gündüz m  (25.12.15 22:42:52) 
Kaban siyah diz üstü ve hakim yaka bak derim. Sarar damat tween falan bakabilirsin.

Botu klasik harley davidson alabilirsin. Siyah deri olanından. 260 tl falan. Daha uyguna anca sezon sonunda bulabilirsin. Zaten bu fiyattan ucuz bot kaliteli markalar arasında olmayacaltır. Malum dolar yükselince...

Sweatshirtleri jack jonestan al diyeceğim ama pahalı satıyorlar. Lcw de iş görür

Fular hiç almadım kullanmadım ama atkıyı kotondan alabilirsin. Fena değiller bu alanda.

İndirimde yakalayabilirsen levis kotlar oluyor 100 tlye. En kötü zara alabilirsin. Ama ikisine 100 tl diyorsan lee cooper işini görür.

Klasik slim fit gömlekte tek bir markadan aldım (zaten nadir giydiğimden tek bir tane var) kip marka kalıbı güzel oturuyor. Teki 100 tl tabi bunların
  • filipis  (26.12.15 00:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.