[]

1 saat önce tv aldım. iade edebilir miyim?

1 saat önce

www.teknosa.com

şu tvyi teknosadan aldım ama değer mi değmez mi onu tam bilmezken bir de üstüne websitelerinde 225 tl hediye çeki verdiklerini görünce moralim bozuldu. sizce f/p olarak iş görür mü? bir de iade etsem de internet üzerinden alsam kabul ederler mi acaba?

 
%10 ambalaj ücreti mi ne kesiyorlar.


  • kaledekiyalnizlik  (25.12.15 21:03:36) 
kaledekiyalnizlik +1. Ambalaj ücreti kesiyorlar.


  • mrtkp9993  (25.12.15 21:05:11) 
Ürünün kullanılmadan, ambalaj, ve aksesuarlarıyla birlikte eksiksiz geri getirilmesi durumunda farklı bir ürünle değişim, tüm Teknosa mağazalarında süresiz olarak kullanılabilecek iade çeki ya da bedel iadesi işlemleri fatura tarihi itibari ile 30 gün içinde yapılabilir. Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açışından alt sınır olarak kabul eder. Detaylı bilgi için mağazalarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
www.teknosa.com

  • kuzey li  (25.12.15 21:09:03) 
Bilgim yok, fikir yürütüyorum. Belki hediye çekine falan dönüşürse ya da başka bir ürünle değişirse tamamını kabul ederler.

Ya da gidip mağaza müdürünün başına çökersen cırlarsan kaçırdığın kadar hediye çekini tanımlayabilirler. Müşteri memnuniyeti rulez.
  • yirmisantim  (25.12.15 21:09:59) 
Müşteri memnuniyetinden yürüyün bence de. Sonuçta aynı firma ürünü hediye çeki ile satıyor vs. Gerekirse çirkefleşin. Ben mağazada ciddi olay çıkarırdım aynı durumda.


  • hadi hadi  (25.12.15 21:11:20) 
mağazadan satın aldıysanız kanuni olarak bir hakkınız yok ama mağaza insiyatifi dahilinde bir şeyler yapılabiliyor sanırım mağazanın kurallarına göre.


  • gezegen olan pluton  (25.12.15 21:14:35 ~ 21:15:01) 
teknosayı aradım. ürün kutusu açılmadığı için iade edebilirsiniz dedi. iade edip internet üzerinden almak gerekiyomuş çek alabilmek için. en iyisi öyle yapıyım. 225 tl çek veriyolar :)


  • nemo problemo  (25.12.15 21:52:05) 
O çekin kullanımı da ayrı bi sıkıntı. İyi araştır. Genelde 3 katı harcama istiyor. Yani 675 tl harcarsan 225tl çeki kullanabikiyorsn gibi.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (25.12.15 22:02:55) 
Ürünün para iadesini alabilirsiniz. Alınan bir mal 7 gün (7 diye hatırlıyorum) içerisinde hiçbir mazeret sunmadan iade yapabilirsiniz. Tabi hijyeniklik vs. Gibi niteliği itibariyle iadeye uymayanlar hariç. Hediye çeki falan parayı tekrar harcatmak için direk iade alabilirsiniz yeterince zorlarsanız. Hukukta yeri var..


  • cahs  (25.12.15 22:38:00) 
vestel'in urunlerini arastirdin mi ? bende tv almayi dusunuyorum sikayetvar vb sitelerde hicte iyi yorumlar ile karsilasmadim

hazir iade edebiliyorken bu detayi da goz ardi etme
  • kaiserr76  (26.12.15 07:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.