[]

kaynana sorusu

Aslinda birazda ic dokup rahatlamak icin yaziyorum ayni zamanda bana bi akil verin.cunku suanda konuscak kimse yok.hic huyum degildir boyle yazmak ama mecbur kaldim,sonra silebilirim.

bu kadin benim 12 yildir kaynanam,zamaninda annecim deyip bir dedigini iki etmezdim.

dugunumuze gelmedi,dogum yaptim gelmedi,olumden dondum hastanede tattim gelmedi,ameliyat oldum gelmedi,ogluma sunnet yaptim misafir gibi gelip azicik gorunup gitti.

Ama diger ogluna ve gelinine maddi manevi hep yaninda,bi bize boyle.sadece para lazimsa oglunu arar neyse ben bununla arama mesafe koymustum ama gecen yil kizi vefat edince uzuldum ve hep yaninda olmaya gayret gosterdim derken hanimin bi taraflari kalkti yine kustu(cani sikildikca kuser sonra bisey olmamis gibi konusur)

Bu sefer ben konusmadim derken mecbur gorustuk yine soguk davraniyorum ama kizim modunda neyse gelelim soruma

Bu onumuzdeki hafta gogsunde bi kitle varmis onu aldircakmis ben gitmicem tabi,diger ogluyla gelini baksin mantigindayim ama simdi sulalesi bi dunya laf edicek,umrumda degil de aslinda iyi bi ders vermek istiyorum ben buna yani artik bana bulasip sinirlerimi ziplatmasin var mi bi fikri olan?

 
Sağlık ve ölüm kalım gibi zor durumlarda düşmanıma bile "ders vermeye" çalışmam. Herkesten önce ben koşarım. Bence gitmezsen ayıp etmiş olursun. Elaleme karşı değil; kendine karşı... Bırak biraz düşünme kabiliyeti varsa kendi yapmadıkları için o utansın.


  • pandispanya  (25.12.15 20:46:27) 
@Pandispanya anlatmadigim o kadar cok sey var ki inan yazamam ama ben artik tamamen ipleri koparmak istiyorum cunku her yaptigi sey beni deli etmeyi basariyor.ben artik hic gorusmek istemiyorum.
Bu aradatam hangi hastanede olcak diye sorcaktim ki para lazimmis deyince kan beynime sicradi.
O yuzden actim bu duyuruyu.
  • brnbrs  (25.12.15 20:52:44 ~ 21:15:49) 
Peki bu konuda eşiniz ne düşünüyor? ondan hiç bahsetmemişsiniz.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (25.12.15 20:56:37) 
ayıplık mayıplık bi tarafı kalmamış olayın. kesip atıcaksın gözünü kırpmadan. sen zaten fazlasıyla iyi ve özenli davranmışsın, bırak ne hali varsa görsün. yapabileceğin tek birşey var hiçbir şey yapmamak, kimsenin tepkisinden de zerre kadar korkma. böyle ruh hastası insanlara değer verdikçe iyiliğe olan inancını da yitiriyor insan. o güzelim emeklerini iyi insanlara sakla, yoksa değmeyecek insanlar için sağlığını bozarsın. ben seni çok iyi anlıyorum ve bu kararını tamamen destekliyorum.


  • gloomystorm  (25.12.15 21:01:35) 
O sadece annesi oldugu icin gorusuyor,yoksa hayatta isi olmaz,belkide cocuklugundan beri ona yaptiklarini bildigimden artik bende bardak tasti.

Yani sadece para vermek icin gorusuyor.aslinda kadinin evi arabasi 2 emekli maasi var ama doymuyor,bizim kide arada veriyor bi o zamanlar gorusuyorlar ama kus degiller.zaten bu aksamda para lazim diye aramis,yani ameliyatini bildirmek icin degil.
  • brnbrs  (25.12.15 21:03:07) 
kalbini kapat ve tam bir duvar ol. çünkü manyak kadın içten içe seni deli etmekten, sinirini moralini bozmaktan zevk alıyor. kimsenin sana birşey deme hakkı yok çünkü ne söylerlerse söylesinler derinde onlar da biliyor sana nasıl davranıldığını. hak yerini bulacağı için endişelenecek hiçbir şey yok.


  • gloomystorm  (25.12.15 21:06:34 ~ 21:07:43) 
belki oğluyla arasında soğukluk olduğu için size davranışları böyledir.


  • sayns  (25.12.15 21:07:45) 
@Gloomystorm kesinlikle herkes ne yasadigimi biliyor ama bilirsin iste,buyukluk sende kalsin laflarini artik sokmuyo gercide onlarida duymak istemiyorum bende limit bitti demekten biktim cunku.

@Sayns yokya ogluyla alakali degil.en basindan beri boyle tek torunu benim oglum ve daha gecen gun 5.sinifa gittigini ogreniyor gerisini sen dusun.
  • brnbrs  (25.12.15 21:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.