[]

yurtdışından kamera almak

şunu alıp belçika'daki tanıdık bir adrese göndericez..

www.amazon.com

bu adresten rahatça alırız değil mi? başka nereye bakmalı?

 
alirsin gumruk parasini falan da dikkat et.
satani amazon degil bak, o yuzden saticinin garanti/iade kosullarini oku.

  • jedilance  (25.12.15 20:28:01) 
işte avrupa içi gümrük sorunları oluyor mu?


  • dedim dedim de kime dedim  (25.12.15 20:35:34) 
eu ıcınde gumruk yok


  • bryan fury  (25.12.15 21:27:57) 
eu içinde gümrük yok demişler de, sen bunu amerikadan alırsan vergi alınıyor olabilir. amazon.de vb. avrupa içindeki amazonlara bi bak derim.

mesela ingiltere %20 mi ne vat kesiyordu onu biliyorum, araştırmadan alma.
  • rodriguez2  (25.12.15 21:37:50 ~ 21:38:04) 
amazon.com amerika'dan satis yapmiyor mu? eger oyleyse paket eu'ya girerken de vergi odeyebilirsiniz. bastan kontrol etmekte fayda var. satici eu'daysa mesaji dikkate almayin.


  • pacoquinha  (25.12.15 21:38:28) 
belcikaya gidecekse amazon.fr ya da amazon.de den bakin.
amerikadan gelen mallara gumruk ekleniyor ama ab ici bir sinirlama yok. isterseniz 3000euroluk urun soyleyin, abden abye yok.

  • kuehles blondes  (25.12.15 23:58:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.