[]

Mac Pro Mouse Sorunsalı

1.5 ay oldu buna geçeli kesinlikle touch kısmını kullanamıyorum. Alışamadım da bir türlü..
Sorum; kendimi boşuna kasıyorum , bir mouse mu alayım? Yoksa bu şekil daha işlevsel ve alışır mıyım?
2. Sorum; Magic mouse mu almak gerekiyor? Yoksa logitech'ler buna uyumlu mu..
Saygılar

 
logitech mouse'lar uyumlu. magic mouse iyidir ama laptopun touch padine alisamadiysan magic mouse'a da alisamayabilirsin. gesture filan kullanmayacaksan magic mouse alma.


  • oshamahue  (25.12.15 19:05:22) 
Mac kullanmanın bi espirisi olmaz diye düşünmüştüm mouse ile.. hiçbir zevk alamadım henüz , hakim olamıyorum böyle.. Günlük kullanım için almıştım , mouse mantıklı mı peki sizce?


  • gotunden entry uyduran adam  (25.12.15 19:08:03) 
Mac Pro'larla birlikte trackpad falan verilmiyor. Hatta sadece kasa olarak satılıyor. Sen bilgisayarla birlikte magic trackpad falan mı aldın?


  • alperz  (25.12.15 19:49:51) 
Abi çok kötü o mouse'lar. Magic Trackpad al, onu kullan, ya da başka marka mouse al. O mouse gerçekten kötü, yüzde yüz katılıyorum sana.


  • roket adam  (25.12.15 20:44:35) 
Yanlış izah etmişim . MacBook Pro mevcut bende . iMac değil


  • gotunden entry uyduran adam  (26.12.15 05:00:21) 
ben mighty mouse zamanından beri mouse kullanıyorum. çok memnunum magic mouse'tan, zaten bir nevi trackpad gibi kullanılıyor yüzeyi.

bu arada, mac pro, imac ve macbook pro bambaşka üç alet.
  • alperz  (26.12.15 07:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.