[]

cs:go hakkında

ben hiç sevmem böyle sohbetli oyunları niye çünkü senaryo şöyle olacak muhtemel:

ilk defa oynayacağım bu oyunu ve sıçıp batıracağım. ardından herkes sövecek bana hiç sevmem bu laubaliliği. bu oyunun online değil de botlarla. ya da işte sohbet olmadan oynama durumumuz var mı. ya da unuttun tüm dediklerimi bana cs:go anlatsana biraz.


 
seviye seviye gidiyo zaten, yani sen level 1'ken diger level 1 ve civariyla oynuyosun. level atladikca daha iyi oyuncularla oynatiyo seni. ayrica HER ZAMAN oyunda bos laf yapanlar olucak, get over it yahu dert edilir mi bu.
evet botlarla da oynayabiliyorsun. istersen chat bolumunu de kapatabiliyorsun bildigim kadariyla.
ilk zaten bi akademi gibi biseyi var, oyun modlari arasinda en alt sirada olmasi lazim. onda temel bazi seyleri gosteriyo iste nasil ates edilir, nisan alma egilme falan.
  • hjarteblod  (25.12.15 18:45:59) 
elin alışıncaya kadar death match modunda girebilirsin ya da silah yarışı modunda bölümler var.işini görür.


  • tosunpasa  (25.12.15 18:46:52) 
bu tipler her türlü online oyunda karşına çıkacak. görmezden gelmeyi öğrenmen lazım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (25.12.15 18:54:17) 
yeni yükledim bende.. 2 mod var diyelim 1. oyunun kendi odaları burada sanırım oyun seni benzer seviyelerdeki kişiler ile eşleştiriyor burada ortalama bir keyif ve galibiyet serisi yakalayabiliyorsunuz. 4vs4 5vs5 falan oynanıyor.

diğeri ise public sunucular burada mesela 40 kişilik odalar var. herkesin elinde ya awp yada kanas adam 5km öteden tek atış ile kafadan indirebiliyor sizi.. ya adam oynuyordur falan diyorsunuz ama herkes öyle ben daha doğru düzgün adam vuramadım bu odalarda.. adamların nasıl oynadığına bakıyorum mesela adam şurada

o
/|\
/ \

adam yıldız olan yere nişan alıyor ki o da şöyle bir şey

*
o
/|\
/ \

awp ile tak alıyor adamı.. ulan nasıl oluyor diye kalıyorsun böyle..hayır cidden balistik kasmış oyun ondan öyle oluyor desen o da değil.. geometrideki ışın gibi gidiyor mermiler.. public sunucular deli ediyor adamı hile şüpesi de yok değil hani..

ama kendi odaları oyun modları zevkli..
  • dedim dedim de kime dedim  (25.12.15 18:55:19) 
1- botlarla oynanabiliyor ve botlar oyunun kendinden, ayrıca kurmuyorsun.
2- botların zorluk seviyeleri de var.
3- normal oyunlar var ve rekabetçi oyunlar var, normal oyunları o kadar takmıyorlar genelde zaten, 3 level olmadan rekabetçi giremiyorsun. haliyle ilk etapta sıçıp batırsan da normallerde takmazlar pek.
4- sadece türkler olmuyor, pinge göre yakınlardan seçildiğinden türk olma ihtimali de var ama hepsi türk olmuyor yani eşleştiklerinin.
5- yabancı da olsa türk de olsa velet bol.
6- hile kullanan da var, banlandıkları halde ve cs 1.6 gibi değil de oyun ücretli olduğu halde neden var pek anlamasam da...
7- oyundan atma oylaması açabildiklerinden genelde pek küfretmeden atmayı tercih ediyorlar.
  • ucan spagetticanavari  (25.12.15 19:14:15) 
en üst rankte bile insanlar birbirine laf atıp küfürleşiyor merak etme. oyun dünyasının olayı bu zaten.
hem online olsun hem laf yemeyeyim diyorsan rekabetçi oynamazsın. sırasıyla en çok laf yiyeceğin modları yazıyorum.

rekabetçi > basit eğlence > yıkım > ölüm yarışı > silah yarışı
  • xenophobe  (25.12.15 20:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.