[]

olimpos'ta napmali (araba kiralamali mi?)

cumartesiden sali aksamina kadar olimposta olcaz. ama oralari hic bilmiyoruz. havaalanindan olimposa ulasim biraz zorlu gibi gorununuyor. 3 vesait, in binler haric 2 saatlik yol. bir de gidecegimiz yerde belki lazim olur diye araba mi kiralasak diyoruz. gunlugu 42 lira. planlarimiz arasinda bisiklet turu, dalis, belli basli mekanlari gezme, belki gunu birlik kas gibi seyler var. ne yapalim ne diyosunuz? olimposla ilgili genel olarak tavsiyelere ihtiyacimiz var. tesekkur ettim.

bu arada kadir'in yerinden rezervasyon yaptirdik ama sonra bi baktik ki felaket yorumlar var. giden veya yorum duyan var mi aranizda?


 
Kadir in yerinde bu yaz da dahil olmak uzere iki defa kaldim. Seviyorum orayi. Hicbi sıkıntı yasamadim. Bisiklet kiralamak icin yer kadir in yakininda var. Dalışı da kadir in yerinden ayarlayabilirsiniz. Kaş icin minibüsler var diye hatırlıyorum ama emin degilim. Bir de once yukarıda bi kavsak var, aktarma yapmaniz lazim. Bence araba mantıklı olabilir kas için


  • mellifica  (25.12.15 17:55:40) 
hocam Olympos'a 1 kere gittim. onda da arabayla gittim. iyi ki arabayla gitmişim.
kesinlikle araba kiralayın. Çıralı'ya bu sayede rahatça gidebilirsiniz Adrasan'a gidebilirsiniz Kemer'e gidebilirsiniz.

hem yakında hem de uzakta gidilecek görülecek çok yer var. arabasız giderseniz çok fırsatı kaçırırsınız ya da kaçırabilirsiniz.
  • andoreii  (25.12.15 18:35:00) 
Orange pansiyonda kalmıştık biz.Tavsiye ederim.Bu arada araba kirası ucuzmuş.Bu fiyata kiralayın gitsin.


  • turkuaz  (25.12.15 19:51:18) 
olympostaki tekne karaya çekildi, büyük ihtimal kemerde de öyledir. dalış için kaşa gitmeniz gerekir bu mevsimde.


  • yatagants  (25.12.15 19:57:33) 
hepinize çok teşekkür ederim. çok yardımcı oldunuz. dalış ile ilgili bilgi de şüper oldu!


  • cosmicgadin  (25.12.15 20:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.