[]

KOSGEB desteği alan var mı aramızda?

nasıl oldu? istediğiniz gibi gelişti mi işler? beklenmeyen sürprizler çıktı mı yolda? "iyi ki yapmışım" ya da "lanet olsun yapmaz olaydım!" dediğiniz durumlar oldu mu?

her türlü gerçek hikayeye, yoruma, öğüde açığım.

şimdiden teşekkürler!

 
buna başvurmuş bir abimizden duyduğum kadarıyla: malum yerlerde tanıdıkların yoksa hiç uğraşma.


  • tabudeviren  (25.12.15 15:04:27 ~ 15:04:38) 
Kosgeb desteği alan firma sahibi birkaç arkadaşım var. Epey perişan oldular. Çünkü o desteklere güvenip harcalamalar yaptılar, işlerini geliştirdiler ama ödemeler 6-8 ay geç geldi.

Düzgün projeniz ve bunun için finansman ihtiyacınız varsa Kosgeb desteğine güvenerek iş yapmayın. Tüm finansmanınızı buna güvenerek planlamayın. Finansman için başka kaynak bulun, bu destekleri ise sonradan gelip sizin eksiklerinizi, borçlarınızı kapatacak bir şey gibi düşünün.

Bunun yanında hiçbir şey yapmadan, bu desteklerle köşeyi dönme çabasında ve bunu meslek haline getiren çok fazla insan var. Bunlar çoğunlukta ve yaptıkları dalavereler de çok bariz ama o kısımlara hiç değinmiyorum.
  • johan sebastian  (25.12.15 16:24:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.