[]

bir garip mektup arkadaşı

ilk ingilizce öğrenmeye başladığımda, kendime mektup arkadaşları bulmuştum.
7-8 tane kadar. güzel güzel yazışıyorduk ve yazma ingilizcem çok iyileşti sayesinde.

mektup arkadaşlarımdan bir tanesi Norveçliydi, 1 sene kadar mektup arkadaşlığından sonra email arkadaşlığına evrildik. tarihlere baktım 2006-2008 yıllarıymış. neler konuşmuşuz diye baktım, havadan sudan şeyler. ama sonrasında arkadaş bana karşı bir şeyler hissettiğini, görmek tanışmak istediğinden bahsetmiş, sonra kendisini kötü hissettiğini hastaneye yattığını şizofren teşhisi kondugundan bahsetmiş. hastaneden kart atmıştı hatırladım. ben umut dolu emailler yazmışım.

futbolu sevdiğimi söylemişim. o da futbolcu olabileceğine dair şeyelr yazmış. bu arada felsefe okuyordu. çevresinde çok arkadaşı olmadığından yalnızlıktan vs bahsetmiş. neyse ben bu durumu psikolog bir arkadaşıma anlatmıştım, onla artık yazışmamam gerektiğini söylemişti. ben de sanırım en son mesajımı 2008 de atmışım.

geçen hafta beni facebooktan eklemiş. sonra 3 tane de mail yazmış, bi kitap yazmış 10 sayfa civarı bana onu göndermiş ekte. beni çok sevdiğini yazmış, sen benim en sevdiğim kız arkadaşımdın gibi bişiler yazmış.

neyse ben cevap yazmayarak kendimi kötü hissediyorum. ama ne yapacağımı bilmiyorum. yani ona cevap yazarak onu kötü etkilemek istemem.
size sormak istedim, ne yapmalı?

 
Umut vermeden yazabilirsiniz gibi geldi bana.. Bunu ona belirtin ama ben senin kız arkadaşın değil arkadaşınım deyin bence


  • buffy de vampir sayılır  (25.12.15 13:36:50) 
adam arızaymıs ya. kaç sene sonra facebooktan bulup msj atmış.


  • all girls dream  (25.12.15 13:41:02) 
ya arıza demiyelim de, bilemiyorum. arada reelle hayalleri karıştırıyor. ama evet yıllar geçti, mail atmaya devam ediyor ben ona cevap yazmadığım halde.


  • gaea  (25.12.15 13:47:20 ~ 13:47:44) 
1 sene mektuplaştıktan sonra bişeyler hissetmesi gayet normal bence. mektup, özellikle 90'ların sonlarından itibaren oldukça romantik bir iletişim şekli bana göre ve bu süre ne kadar uzarsa aradaki bağın kuvvetlenmesi de o kadar mümkün.
tamam, burda size kabahatin tamamını yüklemiyorum tabii ki, seneler önceki bişeymiş. geçen haftaki ekleme talebi ile bunun sorumluluğun yarısını da kendine almış oldu.
ancak "ben senin kız arkadaşın değilim, sadece arkadaşın" demek de biraz kezbanvari bi uyarı gibi geldi bana. ha belki işe yarayabilecek bişeydir ama denir mi emin olamadım.
napacağına dair pek fikrim de yok açıkçası, eklesen salça olma meselesi var, hiç cevap yazmasan da ayıp (ki bence en azından bi kere mesaj at)
bilemedim.
  • reso aga  (25.12.15 13:48:15) 
-sen benim en sevdiğim kız arkadaşımdın.
+ben senin kız arkadaşın değildim.

bu kadar.
  • devilred  (25.12.15 13:49:56) 
ben beni hayallerindeki konumlandırmasından çok, acaba akıl hastanesinde
tedavi gören biriyle mektuplaşmanın herhangi bir sakıncası olur mu diye merak ediyorum..

  • gaea  (25.12.15 14:08:26 ~ 14:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.