[]

Kyk Bursu Çıktı, Tev Bursu Da Çıktı Ikisini De Alabilir Miyim?

Tev'den burs çıkmıştı, kyk'dan da burs çıkmış, tev alırsan kyk alamıyorsun gibi bir şey hatırlıyorum. Olmazsa Kyk'yı krediye çevirebilir miyim? Nasıl olacak bu işler bilen var mı?




 
ikisini de alabilirsin

soran olursa birine diğerinden bahsetme tabi ki..
  • nrmnm  (25.12.15 12:28:39 ~ 12:29:13) 
Ama ikisi de devlet kurumu değil mi, kendileri öğrenebilirler mi bir şekilde? Haberleri olursa geri isterler mi verdikleri parayı?


  • hala mi ceren yahu  (25.12.15 12:35:22) 
Verdiklerini isteyemezler, sadece bursunu kesebilirler. Ama ben hiç duymadım öğrenilip de kesilen birini


  • lcha  (25.12.15 12:40:13) 
farkederlerse burs krediye döner. ama farkettikten sonra kredi olarak verirler. önceki verdiklerini istemezler rahat ol.


  • dinsiz adam  (25.12.15 12:41:35) 
Tev devletin bir kurumu degildir, boyle bir durumu ogrenme yetkisi yok yani. Sen soylemedigin surece ogrenme sanslari cok dusuk. Ayrica bir uyari yapayim, ortamlarda dile getirme bu durumu. Cok yakin arkadasini sikayet eden gordum boyle.


  • argadini  (25.12.15 12:50:39) 
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Onlar fark edene kadar alırım o zaman, fark edilir de krediye çevir derlerse de çeviririm.


  • hala mi ceren yahu  (25.12.15 12:50:49) 
hepsi "başka bir kurumdan burs almamak" şartı taşıdığı halde toplam 2000 liranın üzerinde burs alan bi eleman vardı bizde. adam memleketteki anasına babasına para falan yolluyordu hatta.

tev adı üstünde vakıf değil mi ayrıca nasıl devlet kurumu oluyor?
  • nrmnm  (25.12.15 12:52:01 ~ 12:52:20) 
açığa çıktığında yalan beyandan geri almak isterlerse alırlar, zaten ona göre madde de oluyor sözleşmelerde. her şey açığa çıkmasına bakar, geriye dönük işlem de yapılır pek güzel.


  • devilred  (25.12.15 12:54:25) 
haberleri yok hiçbirşeyden alabilirsin ikisini de.


  • KidLazer  (25.12.15 13:05:41) 
Devlet kurumu derken yanlış bi ifade kullanmışım, okulla falan her yerle hep iletişim halinde istediği zaman bilgilere ulaşabiliyor diye biliyorum, zaten o sıkıntı yaratıyor. Yoksa başka özel burslara da başvurdum onlar çıkarsa sıkıntı olacağını sanmıyorum haberleri olmayacağı için.


  • hala mi ceren yahu  (25.12.15 13:07:53) 
Ben de sabanci vakfından burs alırken kykdan kredi alıyordum. Krediye döner bu yüzden farkedilirse bence de.


  • ron dennis  (25.12.15 14:34:05) 
3 Ay sonra fark ettiler, bursu krediye çevirmek zorunda kaldım :/ .


  • hala mi ceren yahu  (24.04.16 03:55:22) 
Şu an aynı durumdayım. Seninle iletişime geçip bir şeyler sorabilir miyim hâlâ buralardaysan. Ya da bunu görürsen cevaplar mısın ne önerirsin? Kykyı krediye çevirmek için ne yapmam lazım? Kyk bursunu alıp tev fark edene kadar bekleyeyim mi yoksa direkt kendim çevireyim mi? Krediye çevirmezsem o zamana kadar ödediklerini geri alırlar mı? Eğer fark ederlerse bursu keserler mi? Sence mantıklı mı? Tev bursu sınıfı geçtiğim sürece okul bitene kadar veriyor mu? Her sene mülakat yapıyorlar mı? Her sene gelir durumunu inceliyorlar mı?


  • waither  (18.11.23 19:04:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.