[]

Kahvalti yemeyen bebe

Babasi kilikli esek sipasi katiyen kahvalti yemiyor. Yumurta-peynir-ekmek-mama seklinde bi kahvaltisi var. hepsini karistirip denedim, ayri ayri denedim, 2 farkli peynir denedim, peynirli omlet denedim, rafadan yumurta denedim, 4-5 farkli ekmek denedim, pekmez ekledim tatli olsun diye yok yok yok nazli nazli biraz yiyor sonra yemiyor. Sikinti menude mi yoksa sabahta mi henuz bilmiyorum, farkli bisey vermeyi henuz denemedim. Diger ogunlerde sikintimiz yok. Yarin falan sabah meyve ya da yogurt denicem ama duyurunun tecrubeli anne babalarina sorayim dedim

Napalim? Bildiginiz tarif falan var mi?

Sipa 6.5 aylik bu arada

 
allam yaa yerim o sıpayı.
su içirmeyi denesen bi? çok değil ama. ben de sabak su içmediğim zamanlar bişey yemek istemiyorum. morning mouth oluyor ya.

hoş bebelerde durum farklı olabilir. 6,5 aylıkken renklere hassas olabiliyorlar. benim minik kuzen kıymalı pidenin içinden domatesleri seçip yerdi. mesela bol yumurtalı-peynirli menemen yapsan yemez mi?
  • cikolata selalesi  (25.12.15 12:31:16 ~ 12:31:33) 
Ay yerim ben onuuuuu

Sabahları ben de bişi yemem ama kazık kadar kadınım :( Duyurunun anneleri görürler de gelirler inşalla :)

Sağlıkla sevgiyle büyüsün :)
  • lcha  (25.12.15 12:42:22) 
Babasi hala daha nesquikli sutun icine biskuvi batirip batirip yiyo kahvaltida. O da kahvalti yaparsa sadece. Genelde yapmiyor. La bi cocuk bu kadar mi babasi olur :p mamasina bebe biskuvisi eklicem nerdeyse de oglan daha kucuk biskuvi icin :) zaten bu ispanyollar yumurtayi da aksam yemeginde yiyolar, onla da ilgili olabilir :/

Henuz yumurta beyazini vermiyoruz. Domates de gecen ay yasakti, bu ay sormayi unuttum (gerci bu sabah ekmegi domates+zeytin yagina daldirarak verdim onu da cok yemedi).

Taktigimdan degil, diger ogunleri yiyor kahvaltiyi da mamayla gecistirsek olur buyuyup her seyi yiyene kadar ama deneyebilecegim bisey var mi merak ettim :)

Suyu deneyeyim ama bi :) ogun ortasinda veriyodum bi de basinda verelim
  • la noix  (25.12.15 13:06:18) 
bizimki yoğurt yiyor, yoğurt seviyor. yoğurt.

diğerlerini yemek henüz zor geliyor olabilir. dişleri (sanırım) olmadığından öğütemeyebilir, dolayısıyla yemek istemeyebilir.

yoğurt gibi, cam rendeden geçmiş elma gibi daha püremsi ama taneli şeylerle başlamıştık biz, bi sıkıntı olmamıştı.

duyurunun babaları, toplanın lan!
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (25.12.15 13:33:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.