[]

sinyal yükseltici

US Robotics 9107 modemim var, biraz çağ dışı sanırım. eve bir sinyal yükseltici almak istiyorum, şu fişe takılanlardan. ayar için modemde wps gibi bir düğmenin olması gerekiyor derler, eee benim mdoemde yok sanırım bu, nasıl halledeceğim?




 
ethernetle de oluyor.


  • dropbox  (25.12.15 09:48:12) 
@dropbox, anneye anlatır gibi biraz ayrıntı verebilirseniz süper olur :)


  • pisiklet  (25.12.15 10:04:27) 
cihaz şu:

Dark DK-NT-WRN300 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Kapsama Alanı Arttırıcı

bu şekilde google layıp yorumlarına falan bir bak istersen. ben wds wps nedir bilmiyorum ama forumun birinde adam "fişe takıyorsun ve olay çözülüyor" demişti, gerçekten de öyle oluyor. önemli olan sadece sinyali arttırması değil, internetin hızı da uzak noktalardayken aynı modemin yanındaymış gibi oluyor. Ben memnun kaldım.
  • safepassage  (25.12.15 10:13:17 ~ 10:15:58) 
@safepassae, sipariş ettim, bağlantı kayboluyor ara sıra diye yorumlar var ama test edeceğiz artık. editlerim burayı, teşekkürler..


  • pisiklet  (25.12.15 10:26:28) 
@pisiklet uyumlu olup olmadığına bakarsın çalışmazsa iade de edebilirsin zaten sıkıntı olmaz o konuda.

ben hiç kesinti yaşamadım. aldığım günden beri fişte takılı, modem de sürekli açık, daha hiç kesilme olmadı.
onlar ayarını yapamamıştır muhtemelen. çok basit bir arayüzü var ve türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor içinden (emin değilim de ingilizceyse yardımcı olurum)
  • safepassage  (25.12.15 11:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.