[]

Ehliyetimi Kaybettim

2 gundur ariyorum fakat artik aci gercegi yavas yavas kabullenmem gerek sanirim.
Gazeteye ilan vermeye gerek var mi yoksa eskiden miydi o?
Ayrica yilbasindan sonra yeni ehliyetler geliyormus. Simdi yenisini cikartmak yerine yilbasindan sonra mi halletmek daha mi mantikli olur? Polis cevirmesinde de problem yasamak istemiyorum aslinda. Ne yapsam ki bi akil verin :(


 
gazeteye ilan verirsen, olası bir suç durumundan sıyrılabilirsin. tek artısı bu.
aktif olarak araç kullanıyorsan ne kısa zamanda (hatta bugün) tekrar çıkar bence.

  • etna  (25.12.15 09:06:04) 
benim bir yıldır kayıp. bir şey olmuyor. kayıp ilanı ver


  • Frederick Co  (25.12.15 09:29:24) 
ilan ver. 2016'da çıkart. ehliyetler 5 sene içinde yenilenecekmiş, tekrar kart parası vermeden direkt yenisinden çıkartmış olursun.


  • peggy  (25.12.15 09:39:08) 
Ben de kaybetmiştim, bulan kişi aynı gün beni Facebook'dan bulup mesaj atmış, diğer klasörüne düştüğü için 2 ay sonra görebildim :D. Tabi iş işten geçmişti, yeniden çıkartmıştım. Kayıp ilanına gerek yok ama hemen çıkartmayacaksan ver. Bugün/yarın yenisini çıkartırım diyorsan gerek yok. Yeni ehliyetlerin gelmesi de hemen 1 Ocak'ta değil zamanla sanırım.


  • Abdurrahman  (25.12.15 09:42:38) 
ilan verip yeni ehliyetleri bekleyeyim o zaman. tesekkur ettim

@Abdurrahman

ocak ortasini bulur sanirim cikartmak. ehliyet vermek icin site bakiyorum simdi de soyle bir siteye denk geldim. fiyatlar diger aradigim yerlere gore baya ucuz, 3 tl seviyesinde. kullanmis olan var mi acaba siteyi daha once?

(git: www.gazetekayipilani.com)
  • odlek bedenin kancik kellesi  (25.12.15 09:42:41 ~ 10:03:58) 
İlanın nerede olduğunun önemi yok, sıkıntı durumunda yasal problem çıkarsa elinde belge oluyor işte. En ucuz yerden ver gitsin :). Siteyi bilmiyorum ama, o 3 lira ilan olan gazeteyi direk arayıp sor bir de.


  • Abdurrahman  (25.12.15 10:41:24 ~ 10:41:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.