[]

yürek mi, mantık mı, neden?

soru, başlıktakinden ibaret.




 
Pipi.


  • floydian  (24.12.15 23:03:23) 
Bazen mantık bazen yürek. Yerine, zamanına, kisisine, durumuna göre değişir her şey.


  • fraise  (24.12.15 23:06:40) 
Yürek baskın çıkıyor hep, keşke mantık olsa.


  • meyve parcacikli kadin  (24.12.15 23:08:04) 
yerine, kişisine göre +1.

yüreğin götürdüğü yer mantıkla çakışma yaşarsa, mantığımı dinlerim.
  • krang  (24.12.15 23:09:45) 
mantik. yürek yolu gösterir, mantik karari verir. mantiginla yol alirsan mutlu, yüreginle karar verirsen huzurlu olmazsin.


  • aynadakiyabanci  (24.12.15 23:11:45) 
Karşımdaki kim? Kimine gönlüm, kimine mantığım.


  • balpolen  (24.12.15 23:39:50) 
karşındaki kişi mantıklı hareket ediyorsa yürek. karşındakinin yüreğini hak ettiğine emin olucaksın ondan sonra yürek.


  • zlatanibrahimovic11  (24.12.15 23:48:30) 
Mantık.

Çünkü mantığın acısı daha çabuk geçer.
  • yirmisantim  (24.12.15 23:56:48) 
her zaman birlikte çalışmalı bence bu.. içimin rahat edemeyeceği mantığı ne yapayım.. duruma göre yoğunlukları değişebilir ama birini dinlerken diğerini susturmamalı, diğerinin de fikri alınmalı.. :)


  • chatrefhill  (25.12.15 00:08:41) 
mantikli seyler genelde tatsiz olur. yemeklerden, kariyerden bir cok seyden pay bic. o yuzden cevabim kesinlikle yurek. ama soyle de sacma bir handikap var bazen yureke ragmen ayrilmak mantiklidir. ve bu ayrilik cooooook tatsizdir. gece gece eyyorladim resmen.


  • lucky dog  (25.12.15 00:09:56) 
yürek dersen çok güzel anılarının yanında çok kötü pişmanlıkların da olabilir.
ama mantık dersen neyi kaybettiğini bilmediğin için ukdelerin olur.

  • sttc  (25.12.15 00:17:27) 
bi açıdan ikisi de olmazsa olmaz gibi, yürek bahçeyse mantık duvar gibi.. başka bi açıdan ise aralarında bi orta yol mümkün değil aslında, illa birisi baskın çıkıyor sonunda. yürekte yaşarken mantıkta ölüyoruz sanki. ah benim de aklıma şu geldi:

"Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır. Akıl temkinlidir. Korka korka atar adımlarını. Aman sakın kendini diye tembihler. Halbuki aşk öyle mi? Onun tek dediği: Bırak kendini, ko gitsin; akıl kolay kolay yıkılmaz. Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer. Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur. Ne varsa harap bir kalpte var!"

onun için de delirmek lazım işte, o da göt ister. belki de doğru cevap göt.
  • gloomystorm  (25.12.15 00:54:23) 
Yürek.net
Az önce eski sevgilimle konuştum ve birdaha konuşmayacağız. Çok dostane oldu ama konuşmak doğru değil dedim ve muhtemelen son konuşma oldu. Zamanında mantığımı dinleyip ayrılmışım. Aklımı sikeyim yıllar sonra ağladım lan demin. Mutsuz olduktan sonra rahat olmuşsun ne yazar. Gönlünü dinle. Kim ne demiş o neymiş aaa bu etik değil vs tüküreyim öyle işe. Az önce eski sevgilimle konuşmam etik değildi ama konuşum. Biraz olsun rahatladım iyi ki konuşmuşum. Şimdi doğru olsun diye daha konuşmayalım dedim. Belki bu da yanlıştır ama yapıyoz işte aklı seçmişiz bi kere yüreğin arada bi sesi soluğu çıkıyor o yani

  • cahs  (25.12.15 02:44:59) 
her zaman mantık. o sebeple hiç uzun süreli ilişkim olmadı. ilişki sürelerim kısalsa da kafam rahat oluyor.


  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (25.12.15 02:52:11) 
@cahs
:/

  • gloomystorm  (25.12.15 04:10:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.