[]

Digitürk + Superonline iptal durumu, cayma bedeli.

Selamlar.

29 Kasım'da Digitürk'ün internet sitesinden Digitürk süper paket + Superonline internetine başvurdum. Digitürk'ü gelip bağladılar, ama Superonline yaklaşık 1 aydır gelip bağlanmadı.Telefonuma da 5 iş günü içerisinde Superonline bağlantınız yapılacaktır mesajı gönderildi, mesaj duruyor. 11 kez aradım, iki tarafı da, ikisi de suçu birbirine atıyor, arıyorlar filan ama sonuç yok, 1 aydır gelip bağlamadılar. Ben de Digitürk'ü arayıp tarafınızdan üyeliğimi iptal edin, cayma bedeli ödemek istemiyorum dedim. Saçma sapan bir şeyler anlatıp durdular, cayma bedeli olarak 112 TL fatura çıkarıyorlar. Haklarım var mıdır bu konuda, bu ücreti ödemeden bir şey yapabilir miyim? ya da farklı hukuki bir şey ne yapabilirim.


 
tüketici hakem heyetine başvurmak sonuç getirebilir. ya da aboneliği iptal etmeden evvel btk'ya şikayet edebilirsiniz. btk'nın yaptırım gücü var, en azından gelir bağlantıyı sağlarlar.

ama şunu da sormak istiyorum; superonline fibere mi başvurdunuz? böyleyse eğer, apartmanda fiber altyapısı çalışır vaziyette mi? yoksa dsl için mi başvurdunuz?

adamların sistemleri çok dandik, hiç kimse hiçbir şey bilmiyor, biraz da o yüzden oluyor bu problemler. atıyorum sizde fiber yoktur ama sisteme fiber başvurusu girmişlerdir, tabii adreste fiber görülmediği için talep iptal olmuştur falan.

ailemin evi için ben de aynı pakete başvurmuştum (fiber bizimki), digiturk'u anında gelip kurdular. fiber için 1 hafta bekledik, nihayet gelip yaptılar. fakat şöyle bir saçmalık oldu; biz giriş paketi + belgesel pakedi istedik. 12 ay hd servisi hediye olacaktı. iz tv gibi digiturk'e özgü kanallar sadece eutelsat üstünden hd olarak izlenebiliyormuş. annemler ne bilsin, halihazırda turksat'a bakan bir çanağımız olduğu için gelen ekip receiver'ı takıp gitmiş. haliyle bütün kanallar sd. ben kontrol etmek için eve geldiğimde farkettim, aradım digiturk'u, "eutelsat kurulumu yapılması gerekiyordu, servis söylemedi mi" dediler. servise sordugumda "digiturk size bilgi vermedi mi?" diye sordu. herkes topu birbirine atıyor yani. uzun lafın kısası tekrar servis geldi, antenin yönünü değiştirdi ve normalde ücretsiz kurulum olmasına rağmen 2. kez geldikleri için 25 lira aldı.

fiber bağlandıktan sonra da hd servisinin açılması gerekiyordu, 1 hafta da onu bekledik. şu an her şey olması gerektiği gibi.

size de sabırlar diliyorum.
  • orient blue  (25.12.15 10:17:31) 
digiturk+superonline kampanyasından muzdarip bir tek siz değilsiniz.

btk hiçbir şey yapmıyor. 1 yıldır firmayı btk üzerinden şikayet etmeme rağmen 20 yazışma boyunca btk müdahil olmadı, öyle izliyorlar. btk'yı da gittim bimer'e şikayet ettim. btk git dava aç dedi bana.

cingar çıkarmak ve kavga etmek dışında yapılacak hiçbir şey yok. tüketici hakem heyeti davaları falan 5-6 ayda sonuçlanır.

allah sabır versin.
  • uuth  (25.12.15 10:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.