[]

ankara'da vakumlu poset nerden buluruz?

vakumlu hurç diye geçiyor. normalde gittigidiyor'da falan 5 liradan satiliyorken migros bunlari 15 liradan satiyor. kızılay'da ya da ulus'ta falan uygun fiyata bulabilirsem bikac tane alacagim. nerde bulabiliriz gencolar?




 
elyaf yastıktan başkası için pek işe yaramıyor. hayal kırıklığı


  • efruz  (24.12.15 21:16:02) 
Bimilyoncu. Yok mu ucuzluk pazarı, temızlık malzemesı, leğen satan yerler?


  • aks-i endaz  (24.12.15 21:22:10) 
Eger vakumlu posetleri bi bavula doldurmayacaksaniz bir ise yaramiyor maalesef


  • zimbirik  (24.12.15 21:24:23) 
valize eşya sığdırmak için lazım sadece tek seferlik ya öyle çok büyük bi beklentim yok


  • maresalx  (24.12.15 21:25:05) 
Çok işlevsel olmuyor ancak bir defasında eşyalarımın valize sığmaması üzerine çöp torbasına koyup elektrikli süpürge ile vakumlamıştım. Ve iki valiz yerine tek valize sığdırmayı başarmıştım. Yazayım dedim :)


  • goodz  (24.12.15 21:25:49) 
Sosyete pazarlarında olur


  • retronology  (24.12.15 21:36:18) 
bence gayet ise yariyorlar, tisörtleri elbette bir yerden sonra sikistirmaz ama yorgandi yastikti, neler sikistirip tasidim ben haddi hesabi yok.

marka vs önemli bu arada. 5 liraliklarla digerinin farki ne bilmem ama ucuzladikca,
1-emilim zorlasiyor, süpürge agzina uyanlari ideal,
2-yavas yavas hava kaciriyor, cektin, koydun kenara, bir hafta sürmez eski haline dönüyor ucuzlar. pahali adam gibi olanlar ise tas gibi, cektigin günkü gibi kalabiliyor.

ama pahali demek illa kaliteli demek degil, ama en ucuzuna yöneliyorken sen, bir degineyim dedim. fark var aralarinda.
  • aynadakiyabanci  (24.12.15 21:53:02) 
beyler kalın ve kaliteli çöp torbasına koyup sıkıca koli bandıyla izole ettim ama pek verimli olmadı ya.


  • maresalx  (24.12.15 21:59:54) 
deney yapalim mi? git, süpürgenin agzini islak bir bezle temizle, tozlu kalmasin, sonra az önceki poseti ac, agiz kismina sok süpürgeyi, cevresinden bantla sikica, süpürge ceksin bir, ara ara cik posetin üstüne otur, süpürgenin gücü yetmezse. sonra süpürgenin agzindan asagidan bir yerden poseti sikistir, süpürge calisiyorken ordan cok saglamca bagla. cok saglamce. süpürgeyi cikar, birkac defa da dügüm at poset agzina.

gene bir seyler sikismis olacaktir da tek gibi cebellesmek zor olabilir, iki kisi böyle birseyler paketledigimiz oldu, yari yariya verimli diyebilirim.
  • aynadakiyabanci  (24.12.15 22:25:20) 
bahçeliden 7ye almıştım


  • yalnizliktan devren kiralik  (24.12.15 23:02:38) 
burda dursun. ankara'da moda carsisi alt katinda tanesi 5.5 liradan buldum


  • maresalx  (05.01.16 12:20:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.