[]

Üvey annenin (yaratığın) küçük çocuklara yaptığı işkence

eksisozluk.com

Dünden beri çok fenayım gece uyuyamadım. Lütfen bana bu kadının 5-10 yıl yatıp çıkamayacağını söyleyin. Filmlerde gördüğümüz gibi mahkumlar içerde bu kadının cezasını verir dimi?
Bu çocuklar şimdi nerderler gidip sarıp sarmalayasım var getirip evimde bakarım çocuklar nasıllar bir bilgisi olan var mı?
Sinirden toparlayamadım cümlelerimi.

 
vay oççççççççç yeni izledim şimdi
neyle yargılanıyor ?

  • cenkertem.afc  (24.12.15 09:32:39) 
46 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı yazıyor haberlerde. inşallah içerde yaptıklarının birkaç katını yaparlar kendisine de 46 seneyi dolduramaz. aldığı nefes zarar.


  • animalman  (24.12.15 09:38:28) 
Az bile ceza almış. O küçük çocukların yaşadıkları psikolojik travmalar nasıl tedavi edilebilir ki


  • nuevo  (24.12.15 09:39:11) 
Aslında bütün bunların nedeni hepimizin içinde yatıyor. Neden çocuğumuzu biyolojik olması gerekiyor. Çocuk benim yumurtamdan ya da spermimden değilse o benim çocuğum değildir anlayışı bizi bu duruma sokuyor. Üvey anne toplumun bu hastalıklı düşüncesi nedeniyle çocuklarla ilgilenmiyor.

Şimdi kendinizi bu duruma koymanızı istiyorum. Eşinizin eski eşinden çocukları var ve sizinle çocuk yapmak istemiyor. Çok üzülürsünüz değil mi? Ama sebebi çok saçma: Çünkü çocuklar sizin yumurtanızdan ya da sperminizden oluşmadı.

Toplumun bu hastalıklı düşüncesi de böyle tramvatik vakalara neden oluyor.
  • Traveller  (24.12.15 09:49:56) 
bu olayı ilk çıktığı günden beri takip ederim,

mahkeme başkanının dediği " 100 adam öldür izleriz, ancak bunu izlerken titriyoruz, nasıl yaptın bunu".

bu tarz insanlara karşı öyle bir kin birikmeye başladı ki bende, bir karıncayı bile incitmemiş ben artık böyle bir insanı öldüreceğime inanıyorum. kesinlikle yanımda olsa öldürebilirim. bunu hissediyorum kendimde.

çocuklara ilişkin bilgim ise şudur; aile ve sosyal politikalar bakanlığı bünyesinde koruma altına alındıklarını hatırlıyorum ancak şimdi ki akibetlerini bilmiyorum, büyük ihtimal babanın yanına dönmüşlerdir.

not: bu konuyla ilgili bir çalışma içindeyim, kayseri 1. ağır ceza mahkemesi dosyasına ulaşabilirsem bir şekilde, çocukların isimlerini ve adreslerini alıp bir kampanyaya vesile olmak istiyorum.
  • jesues  (24.12.15 09:52:38) 
bu orospuları karı diye alanlar var vay amk. dikkat ederseniz karı döverken bir şey demiyor. kızdığından değil zevk için dövüyor. amk kevaşesi. amk kaltağı. kusura bakmayın içimi dökmek istedim.


  • nothing in my way  (24.12.15 09:56:44) 
bence içerdeki anne olan mahkumlar bunu yaşatmazlar.


  • hushhush  (24.12.15 10:20:54) 
@jesues lütfen bilgileri bizimlede paylaş yardım edelim. Ve iyi haberler verirsin inşallah yani o çocukların biraz olsun yaraları sarılmıştır dimi.


  • ayhsegul  (24.12.15 10:28:59) 
arkadaşlar bilgilere ulaştım. burada afişe etmek istemiyorum bilgileri ancak isteyenlere özel mesajla gönderebilirim.


  • jesues  (24.12.15 10:46:40) 
Herkes videodan çok etkilenmiş. Ben de korkarak izledim ama o kadar fena hissetmedim ne bileyim. Üzüldüm biraz.
Bunun çok benzerlerini anneannem yüzünden yaşadım. Uzun yıllar her şeye dayak yedim. Temizlik için başka şeyler için. Zamanla unutuyor insan bazen bir kaç yerden kırık çıktığı oluyor ama o kadar önemli değil diyorsun geçiyorsun. o çocukların illa çok kötü bir hayatları olmak zorunda değil. Üzülmeyin artık o kadar.

  • fasulyek  (24.12.15 10:59:53) 
sizlukte bir yazar cocuklarin babalariyla cekilmis yeni bir fotografini gordugunu söylemişti. cocuklar iyi durumda ve babalarinin yaninda.


  • beyteper canavari  (24.12.15 11:10:38) 
@jesues lutfen ozel mesaj da olsa kimseyle paylasma. Kimliklerinin gizli kalmasinin nedeni var

Benim oglan nezle oldu, ben burnunu silmeye kiyamiyorum sumuklu sumuklu akip duruyor. Yavrum mendili getirince zaten basliyor kafasini bi o yana bi bu yana cevirmeye. Mecbur tutuyorum kafasini ama icim parcalaniyor.

Gercekten psikolojik sorunlari olan biri belli. Ama bu yaptiginin cezasiz kalmasi anlamina gelmez. Sadece eksi'deki videoyu izledim, digerini izlemedim. Farkli farkli kiyafetler var diyorlar. Oyleyse eger babanin da amk. Boyle bi suphen varsa bile evde tutmayacaksin o kadini. Videoyla sen delil toplarken cocuklarin iskence goruyor
  • la noix  (24.12.15 11:21:10) 
Hapis cezası alacağını sanmıyorum


  • eksimeksi  (24.12.15 13:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.