[]

Apple Garantisi geçerli mi?

Evde çalışırken macbook şarjı, Tv ve modem aynı üçlü prizdeydi. Bir an sigortalar attı, voltaj gitti geldi galiba. Sonrasında modemde ve TVde sıkıntı yok fakat macbook şarj etmiyor şu an makineyi. Acaba elektrik gidip gelirken mi bozuldu, ne yapabiliriö? Apple Store'a götürsem değişim veya başka bir şey yaparlar mı? 2014 late öacbook pro, garantisi devam ediyor.

Her türlü öneriye açığım, tamda tez ve sunumların aıkıştığı bir dönemde oldu, acil halletmrm lazım şarj mevzusunu:/


 
Istanbuldaysan, mümkünse randevu alıp Apple Store'a gitmeye çalış. Orada sorunun şarj aletinden mi yoksa macbooktan mı olduğuna da bakarlar. Irım kırım ederlerse mecbur yenisini alırsın.


  • brillant comme une larme  (24.12.15 00:54:25) 
sorun şarj aletinde olması lazım. zira bilgisayarı 30 dk önce dull şarj edip çıkartmıştım, bir bakayım tandevu için


  • KaraSakall  (24.12.15 00:59:30) 
şarj aleti garanti kapsamındadır. merak etme. yenisini verirler şarj aletinin.


  • himmet dayi  (24.12.15 07:11:51) 
sigorta attı yerine elektrikler gitti falan de bari sigorta senin sorumluluğunda diyip sana kitlemesinler olayları kullanıcı hatası üzerinden.


  • gozu acik sevisen yahudi  (24.12.15 09:29:21) 
disari cikinca akim korumali mi ne boksa ondan bitane al kullan.

ben asagidakinden 1 tane aldim, duvardaki prize taktim. sonra da 10 lu bir prizi buna taktim. butun odada kullandigim televizyon, bilgisayar, muzik seti, sarj aleti, monitor falan bunla bagli.

mutfakta coklu priz kullanacaksan cok yuksek watt gerektiren firin veya kettle gibi seylerin oldugu prizlerde ayni anda bilgisayar vs kullanmamaya calis.

www.tuncmatik.com
  • idexo  (24.12.15 10:50:09 ~ 10:50:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.