[]

Kedimiz devamli miyavliyor

Aci aci ama feryad figan degil. 1 2 saatir boyle. 3 gundur mamasini yemiyor. Ekmek icini hep yiyordu bugun fazla yemedi. Sulandirilmis sut icerdi icmedi. Salam yerdi sadece onu yedi hep salam yedi bugun ama simdi su an 1 2 sattir miyavliyot. Esim diyor ac degil acaba disj kedi diye gunleri mi basladi. 1 yasina yeni girdi. Cocuk mamasini yememesini ona bagladik 3 gundur. Yetiskin mamasi siparis verdik yeni. Ben bunu yazarken su an sustu. Hic yapmamisti bunu.




 
yerlerde yuvarlanıp oraya buraya sürtünüp kendini harap ediyor, garip tavırlar sergiliyor mu?


  • ensar  (23.12.15 23:15:54) 
@ensar Yok sadece miyavliyor. yuruyerek miyavliyor.


  • semender  (23.12.15 23:17:50) 
Kuyruk sokumunu okşayın. Kuyruğu dikip bir garip hareketler yapıyorsa dönemindedir.


  • cinayet saati  (23.12.15 23:22:28) 
canı sıkkın olabilir, bir hava alsa belki iyi gelir.
azmış olabilir, onun çözümü belli..
yüksek bir yerde, camın dışında kuş, sinek, böcek vb. görmüş ona erişemediğinden hayıflanıyor olabilir.
ilk aklıma gelenler bunlar..
  • ensar  (23.12.15 23:22:46) 
Mal sustu. Dostlar cok tesekkurler. Bizi trolluyor it. Sustu. Balkona cikardik az. Sicak evde bunalmis sanirim sogugubyeyince kendine geldi. Kafayi yedik serefsizin yuzunden.


  • semender  (23.12.15 23:25:49) 
darlamasanıza olm hayvanları.


  • leap of faith  (24.12.15 00:23:14) 
Dişi kediler 5-6 aylıktan itibaren kızgınlığa girebilirler. Evlerimiz her mevsim belli bir sıcaklık ortalamasında olduğu için de evdeki kediler yaz-kış demeden kızgınlıkta olabilir.
Muhtemelen sizinkinin ilk periyoduydu ve kısa sürdü. Ama bundan sonrakiler daha uzun ve daha yüksek seste miyavlamalı olabilir.
Lütfen dışarı salıp da çiftleşsin demeyin. Bu onun iç güdülerini daha da keskinleştirir. Hayvanlar biz insanlar gibi zevk için seks yapmazlar. Tamamen hormonlarıyla ve doğanın verdiği iç güdülerle hareket ederler. Hem dışarıdaki kedilerden bir sürü hastalık kapabilir (ki bu en iyi ihtimal), araba çarpabilir, evi kaybedip gelemeyebilir....
Bir an önce kısırlaştırırsanız hem kediniz, hem siz rahat ve daha sağlıklı bir hayat geçirebilirsiniz.
Kediciğinizle mutlu zamanlar dilerim :)
  • kedi sahibinin el kitabı  (24.12.15 00:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.