[]

silinen özel mesajlarım nerede

dikkat ettimde e-postama gelsin şıkkı işaretli olmasına rağmen aylardır duyurudan hiçbir mail alamıyorum. ne güzel duyurunun 'neden mesajlarımız siliniyor' sorumuza cevabı olan 'silinen mesajlar e-postama gelsin' seçeneği çalışmıyor. bunun nedeni nedir? benimle aynı kaderi paylaşan var mı?

birde bu konuyu halledecek bir mod bir compu çıkarsa ayrıca sevinirim..

not:niye mod'lara özel mesaj atmadın da duyuru açtın diyecek arkadaşlara ithafen; herkes görsün, benim gibi uzun süre farkına varmayıp, farkındasızlığına devam eden arkadaşların farkında olmasını sağlamak. birde olur da mesaj attığım mod görmezse durduk yere bilenmeyeyim arkadaşlara..

 
Bana geliyor mesajlar. Demek ki genel bir sorun yok ama duyurunun sunucularında ayar hatası olabilir. Ya da IP'ler kirlenmiştir.


  • harzem  (23.12.15 15:59:40) 
bende bir ara alıyordum.


  • air  (23.12.15 16:10:37) 
Bende de şu sıralar sorun yok gibi duruyor. Düzenli geliyor mesajlar.


  • sevgikusunkanadinda  (23.12.15 16:39:43) 
Mesajlarım hiçbir zaman e-posta olarak gelmedi ilgili kutucuk işaretli olmasına rağmen. Birkaç aya kadar gelen cevaplar mail olarak gelirdi, artık onlar da gelmiyor :/


  • an engineer  (23.12.15 17:43:52) 
konu ne kadar halka açık olsa da ve sorumu duyuruya yöneltsem de asıl muhattabı yönetim ekibiydi ama nedense pek bir geri dönüş almadım. aslında hiçbir geri dönüş almadım.

oysa bu 'silinen mesajların mail adreslerine gönderilmesi' özelliği compu'nun bize lütfuydu. bilmeyen arkadaşlar için özet geçeyim; mesajlar silinmesin dediğimizde ''e mailinize gönderiyoruz yea'' gibi bir çıkışta bulunmuştu bize..
  • air  (24.12.15 21:09:22) 
En azından mail opsiyonu sağlıklı çalışmıyorsa insanların mesajlarını .doc, .txt formatında vs. indirmesi sağlanabilir. Şahsen ben bunu kullanırdım olsaydı.


  • sevgikusunkanadinda  (25.12.15 16:50:13) 
Duyuru'nun tum yeni kayit vs islerini yapan sistemle silinen mesajlar gonderiliyor.


  • compumaster  (06.01.16 03:25:54) 
Hatta simdi kontrol ettim, gonderilme raporu var.


  • compumaster  (06.01.16 03:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.