[]

Özel otopark nereye şikayet edilebilir?

Motorumu çok ses yapıyor diye otoparka almak istemiyorlar. Özel ama bu durum sanki "türbanlı birini veya mini etekli birini" işe almamak gibi bir şey bence...

Tüketici hakları diye bir şey var sonuçta. Evime yakın katlı otopark günde 2 kere girdiğim bir yer olacak.

Kime ve nasıl şikayet edilir sizce ?

Edit: Motor ktm duke 200 abs hiç bir eklentisi ekstra egzoz u yoktur. Bisiklet gibi bir motordur.
Otopark resimdedir işte üstünde bina yok birşey yok. Komple katlı otopark.

 
Otoparkı merak ettim telefon açıp tebrik edeceğim


  • brcode  (23.12.15 15:46:37) 
motor ne merak ettim?

aşağıda kat varsa otoparka boşta yokuş aşağı salarak girme imkanın var mıdır acaba? Sadece çıkarken açarsın gazı mesela.
  • eurhka  (23.12.15 15:47:54) 
burda verilmis cevaplar isine yaramadi mi hic? eksiduyu.ru


  • aynadakiyabanci  (23.12.15 15:54:03 ~ 15:54:30) 
Motorunuz o kadar ses yapıyorsa muhtemelen yasadışı bir modifikasyon yapmışsınız. Bu durumda da hangi yüzle neyin hakkını talep edeceksiniz bilmiyorum. Otoparkı yazarsanız bir tebrik de ben iletmek isterim.


  • 386 dx  (23.12.15 15:55:48) 
Çözüme yönelik mesajlar atılacağına "otoparkı tebrik edeceğim" şeklinde cevaplar atmak çok yardımcı oluyor benim sorularıma evet.
Bende soruyu götünden anlayanları tebrik ediyorum.

  • seindfeld  (23.12.15 16:09:33) 
ulan ne garip memleket arkadaş. adam altı üstü 200lük motor kullanıyor, soba borusu da taksa egsoz yerine ses çıkmayacak. hemen linçe toplanmışsınız.

beyaz masayı ara ama bence de fazla umutlanma.
  • mattiadestro  (23.12.15 16:19:10 ~ 16:19:30) 
Otopark özel işletmeyse boşuna yorulma. Belediyenin ise beyaz masaya sorabilirsin belki.


  • zenlaid  (23.12.15 16:48:55) 
ben de duke kullanıcısıyım. egzoz olmadan neyini dert etmişler cok merak ettim. umarım sonuç alırsınız.


  • eurhka  (23.12.15 17:36:26) 
Sorunu götümle anlamadım seindfeld, nasıl bir gerekçeyle adamın tapulu malını şikayet edeceksin ?

Otoparkçı adamlarla böyle bir hukuki mücadeleye girmeli misin ?

Madem motorunun çok ses yapmadığını iddia ediyorsun otopark sahibiyle bir daha konuş çözüm arıyorsan, şikayet etsen bir şey çözülmez diye düşünüyorum
  • brcode  (24.12.15 09:57:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.