[]

lcw'den parfüm alınır mı?

ödeme sırası beklerken kasanın yanında bulunan bir parfümden sıkmıştım öylesine, nasılsa almayacağım diye adına bile bakmadım sadece fiyatı ilişti gözüme, 20 lira gibi bir şeydi (kaç ml hatırlamıyorum)

sıkıp çıktıktan sonra farkettim ki çok güzel bir kokusu var, kalıcılığı da güzel. o gün akşama kadar koku geçmedi mesela, hatta birkaç gün olmasına rağmen bilekliğim hala kokuyor.

bana kaliteli gibi geldi ama tester olduğu için yanılıyor olabilir miyim? kendisini aldıktan sonra 3 dakikada uçup gider mi?

 
Abi LC Waikiki gayet güzel bir marka. Kaliteli de... Neden bu kompleks? Kokusunu beğendiysen al.


  • nawar  (23.12.15 15:16:15) 
Millet doldurulan parfümleri kullanıyor.Siz neyin tatavasını yapıyorsunuz, alın gitsin.


  • murtiii  (23.12.15 15:35:13) 
Geçen gün bi arkadaşla buluştum, harika bir kazak giymiş. Hacı hangi marka bu kazak dedim. Lcw dedi. Ama görmen lazım on numara kazak. Lcw deyip geçmeyecem artık. Eskisi kadar kaliteli değil ama ürün yelpazesi geniş ve arada çok güzel ürünlerine şahit oluyoruz. Bence al parfümü.


  • buffy de vampir sayılır  (23.12.15 15:35:17) 
kokusunu beğendiysen al. açık parfümlerden elli kere iyidir herhalde belli standartlara uyuyorlardır falan.


  • rodriguez2  (23.12.15 15:46:43) 
abi aynen güzel marka olduğuna kimseyi inandıramıyorum
al gitsin

  • basond  (23.12.15 19:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.