[]

boğazımı tutamıyorum

saat kaç oldu deli gibi tok olmama hatta iki paket cips bir de çikolata yemiş olmama rağmen hala aranıyorum. işin kötüsü çoğu gecem bu şekilde geçiyor. ileride obez olacağımdan korkuyorum. ne yapmak lazım?




 
Cips ve çikolata acıkma sürenizi kısaltmış olabilir. Malum karbonhidrat, hidrojenize yağ ve bol bol şeker.

Çözüm protein ve lif ağırlıklı beslenme.
  • sevgikusunkanadinda  (23.12.15 00:10:05) 
anında insülin salgılatan şekerli şeyler daha çabuk acıkma hissi yaratır. bence su içip kandaki fazla insülin temizlenene kadar bekleyin. yoksa sürekli yemek istersiniz.


  • cekilmis gayfe  (23.12.15 00:18:49) 
ekmeğenen ye


  • kaledekiyalnizlik  (23.12.15 00:19:46) 
şeker tüketme


  • cevizlikarpuz  (23.12.15 01:57:23) 
psikolojik açlıktan, duygusal açlık demek daha doğru. bazen bana da olur ama çok sürmez, çünkü birden farkederim "ne yesem kesmiycek lan..". sevgisizlikten hep.


  • gloomystorm  (23.12.15 04:40:14) 
Yeme, ben yiyor muyum?


  • [silinmiş]  (23.12.15 05:57:16) 
abur cubur yedikten sonra yine de dünyaları yemek istiyorsan bence bir insülin direncine açlık tokluk şekerine baktır kesin bir kusur vardır. çok sağlam bir iraden olmadığını görüyorum. eğer ilaç ile tedavi olmazsan ileride şeker hastası da olabilirsin.


  • neira  (23.12.15 08:26:04) 
yediğin içtiğin her şeyden sonra dişlerini fırçala.


  • kakao  (23.12.15 13:31:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.