[]

steam indirimlerini naptınız gençler

yine bir kutsal hafta, yine bir alem-i cümbüş havası ve yine ben.


naptınız gençler indirimleri? ne yapmayı planlıyorsunuz daha doğrusu? 30 lira cüzdanda vardı, 50 tl de enpara dedim koydum limiti 80'e. ets 2-age of 2 hd aldım pusuda bekliyorum. ne almalı? ne yapmalı? var mı şunu kesin şeyet panpa diyen?


2-3 arkadaşız biz bu arada. şöyle güzel co op falan önerirseniz tadından yenmez mesela. rust'dır, h1z1'dir bulaşalım mı mesela?

bir de opsiyonel olarak şu soruyu sorayım: dying light denen bir atmosfer-ul şahane var. videolarını izledim götüm düştü. co op'u da varmış. 8 gb ram-gtx550 ti ekran kartıyla oynar mıyız biz bunu?


oyun önerin oyun. buralar oyun isimleriyle dolsun!!

 
bende arma ve dayz var. dayz alma hala tamamlayamadılar uyuz oluyorum

arma sarabilir ama bazen çok uyuz ediyor yavaş gidiyor.
kütüphanede 80 oyunum var %75'ini bitirmemişimdir. o yüzden bu indirimde bir şey almadım. artık arkadaşlarla dota ve cs yardırıyoruz öyle olunca diğer oyunlar aklıma bile gelmiyor.
klasiklerden left 4 dead yapabilirsiniz, h1z1 için de ücretsiz olcak deniyordu ama emin değilim
  • metehan01  (22.12.15 23:16:51) 
h1z1 güzel. parayı hakediyor. ama hani parayı hakediyor diyorum sadece, öyle deli gibi alın hemen dmeiyorum. güzel oyun ama, 2-3 arkadaşın sürekli senle oynayacaksa h1z1 de keyif alırsınız. battleroyale falan. survival 3 kiş high pop serverlarda zor, bayar yani 2-3 gün sonra. battle royale kısmı zevkli. dayz i salla, güzel değil bence. rust bilmiyorum, survival oyunlarında millet bir şekilde diğerlerini deneyip h1z1 e geri dönüyor.

dyingl ight single player oynadım. güzel. iyi fiyata düşerse/düştüyse al derim. co-op bilmiyorum nasıl. kartlar yeter mi onu da bilmiyorum fasd

skyrim var işte single player, kesin biliyorsundur şu an 14 tl tüm dlclerle birlikte. legendery edition. geçen indirimde 7 tl ye düşmüştü.

the witcher var, skyrim havasında çok çok iyi bir oyun. her 3 oyun da güzel, 3 ayrı güzel. bilmiyorsan oynamadıysan şu an indirimdde diye dedim.

metal gear solid indirimdeymiş, bir şey dmeeye gerek yok. kaliteli yani ama 59tl şu an. 80 var demişsin gömme parayı buna.

state of decay 20 tl ye düşmüş. single player çok güzel bir survival oyunu. araba kullanma mekaniği kötü ama yani görevler falan sarmıştı bayağı. oynanır.
  • liriamer  (22.12.15 23:32:35) 
Black Friday'de Age of Empires III almıştık onu oynuyoruz uzun süredir :) (2'yi de aldım ama pek açmadım)

bence almadıysan GTA 5 al/alın, single'ı da çok güzel bence online'ında da arkadaşlarınla daha keyifli oluyor. Baya vakit harcarsınız GTA'ya. 100 liraya falan düşmüş, fiyat/performans olarak müthiş bence. 15 liraya oyun alıyorsun 8 saatte bitiyor, GTA'nın single'ı var, online'ı var, görevsiz sağda solda takılması uçması bilmemnesi ohoo... :)

Tomb Raider(2013) aldım, henüz indirmedim bile ama baya iyi diyorlardı.
  • rodriguez2  (22.12.15 23:35:52) 
hiçbir şey almayı düşünmüyorum. nasıl olsa alsam da yeni oyunları oynamıyorum. gidip yine age of empires 2 oynuyorum. tecrübeyle sabit.


  • ertalpius  (22.12.15 23:48:34) 
star wars collection patlatıcam herhalde ben de. 35 lira. skyrim almıştım black fridayde bir de bioshock paketi. star wars paketinden iki oyun zaten çıkarıyor parayı.

ha bir de psn'e kafam girsin. kings quest vermiş bu ay beleş. 30 liralık oyun diyor. steam'de şu an 2.5 lira. beni takip edin yakında kafam atıp ps4 satış ilanı verebilirim burdan :)
  • ayiadam  (23.12.15 01:05:10) 
Hiçbir şey almadım. Son günü bekleyicem. Highlight indiriminde olmayan şeylere para vermek baya anlamsız bence.


  • pikrua  (23.12.15 01:07:58) 
Bende birşey almadım henüz Black friday'den aldıklarımı daha oynayamadım :D


  • gozu acik sevisen yahudi  (23.12.15 10:39:24) 
indirimler cok sacma alinacak bir sey yok.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (23.12.15 11:01:50) 
Eksi sozlukte eksiyen adam +1


  • floydian  (23.12.15 13:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.