[]

aliexpress ve kanserojen ürün

başlıkta yazan durum gerçekten olabilir mi? sözlükte millet dalga geçmiş falan ama..
giyim alan ve kullanan var mı? özellikle, pamuk veya yün ürünler?
riskli midir bu iş?


 
pamuk ve yün çinde ucuz değil zaten. kıyafetleri de o yüzden naylon, viskon akrilik satıyorlar. giyim çok düşük fiyatlı ayakkabılarda falan kötü yapıştırıcı kullanıyorlar, kokuyor doğal olarak. bali kokulu geziyorsunuz. adamların ucuz sattıkları plastik ve elektronik. giyim her türlü türkiyede daha ucuz zaten.


  • alice practice  (22.12.15 22:44:30) 
başlığı cevaplayabilecek olan varsa sevinirim.


  • sahipsiz  (22.12.15 22:45:19) 
kullandıkları boyalar ve yapıştırıcılar ucuz, kokusu toksik ve kanserojen.


  • alice practice  (22.12.15 22:47:02) 
sırf yün vs tekstilde değil bu olay, adamların sattıkları telefonları kullananların kulakları yeşile dönüyor, sar değerini sarlamlıyolar zira kaç milyar çinli var.


  • anonymice  (22.12.15 22:50:54) 
bi tane çanta aldım, postacı stili, onun da köpek derisi oldugundan supheleniyorum.


  • anonymice  (22.12.15 22:51:27) 
Aliexpress'i bilemem ama yurtdışından getirilen bir ayakkanbıyı alan adam ayaklarını kaybetme tehlikesi yaşıyor diye bir haber görmüştüm. Muhtemelen çinden gelmiştir o ayakkabılar.

Başlıkta dediğiniz şey mümkün yani. Kanserojen'i geç direkt zararı olabilen ürünler bile çıkabilir.
  • orta buyuklukte bir ulkenin krali  (22.12.15 22:54:10) 
bir soru daha, telefonun ekranı kırıldı yedek parça getirteyim diyorum 40tl daha ucuza geliyor. değer mi? orijinal ürün cünkü feedback hep olumlu.


  • sahipsiz  (22.12.15 22:55:37) 
alışveriş puanım 43 şuan, yani 43 kere alışveriş yapmışım. hiçbirisi yüzünden kanser olmadım şimdiye kadar. telefon parçaları orjinal değildir ama orjinalinden de pek bi farkı yok. orjinal olanların fiyatları yüksek oluyor ve başlığında genuine diye belirtiyorlar özellikle.


  • masa penisi  (22.12.15 23:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.