[]

ev arkadaşı, seneye kızlarla eve çıkmıyorum, paranoyak oldum sayelerinde

üniversite forumu üzerinde tanışarak farklı bölümlerden 3 kız eve çıktık. Ve hikaye başladı. Karakterlerimiz ben, burcu, esra.

öyle bir tanışmaya göre herşey oldukça iyi idi. bununla beraber ev arkadaşlarımdan bir tanesi biraz kompleksli ve baskın davranarak bunun üstünü örtmeye çalışan biri çıktı, anlarsınız işte. malesef biraz kilo problemi de var. arkadaş bir kızın kilo kompeksi varsa kaçacan. manyetik gibi diğer komplekslerle beraber geliyor bunlar. şimdi bu ev arkadaşıma burcu diyelim. 3. ve iyi görünene de esra.

6 ay boyunca burcunun laf çarpmalarını, karşısındakinin bir kusuru ile dalga geçerek kendini tatmin etmesini kimi zaman alttan aldım, kimi zaman almadım bir şekil yolumuzu bulduk. ki diğer ev arkadaşıma da aynı şekilde davrandı. ama bana daha çok. ben de olan birkaç şey rahatsz ediyor onu neyse.

2 hafta önce bana yine bir sey dedi burcu, ben de alttan almayınca bu baya sinirlendi üste çıkmaya çalıştı fln, ben ısrarla bu sefer alttan almadım ve olay patladı.

şuan benle hiç konuşmuyor, ben de onla konuşmuyorum ve kafam inanılmaz rahat:) üzerimdeki beni izleyen gözler yok oldu sanki, neyse bunu geçelim.

Esra ise herkese aynı şeyleri söyleyip boşver alttan al diyen, çok taraf tutmuyor görünen, bazen anlamamazlıktan görünen biri. birde çok fena konuşarak kitleyebiliyor bazen.
Ama ben genel olarak baya safımdır bence ikisi de bunu anlamış olmalı.

Bu kavgadan önce evde 3. kişi konumunda ben görünüyordum. Burcunun muhabbeti baya iyidir ordan baya kurtarıyo, şuan diğer ev arkadaşımla eskisi kadar samimi görünmüyorlar ama, dışarda kalan o görünüyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.

Ama şöyle de birşey var, yarın sınavım olduğunu bildiği halde, bugun Esra ısrarla beni lafa tuttu. Ben odama geçip ders çalışcam dedikten sonra çayını alıp yanıma geldi, odamda ben makyajımı silerken fotoğraf çekip snap attı, ki tam olarak ne attığını bilmiyorum, snapten sonra da yaramazlık yapan çoçuklar gibi birşeyleri bastırmak istercesine sürekli konuştu konuştu neşeli davranmaya çalıştı. Bana birşeyler anlatıp beni kitlemek istedi hatta direk sadece kendi konuştu yorumlarımı önemsemeden, en son ben tatlım yarın sınavım var diyip gönderdim.

Tanıdığım kadarı ile beklenmeyecek şekilde düşüncesizlik etti ya da öyle görünmek istedi. Neden böyle davrandığına dair kafam karıştı. Bir iyi bir acayip dengem bozuldu valla.

Sizce Esra samimi mi, ya da durumlar nedir, bir kız olduğum halde henüz kızları çözebilmiş değilim de??

edit: önerilerle isimler eklenmiştir. sanırım bugünkü kafa karışıklığım yazdıklarıma bile yansıdı.

 
E nin numarasını versene


  • tiarwain  (22.12.15 21:17:49) 
Ya birine x diyorsan öbürüne y desene. E nerden çıktı ?


  • enkolaykullaniciadi  (22.12.15 21:19:51) 
anam kafam karıştı. e, x ,y diyeceğine kilolu olana burcu de zira burcular kiloludur. diğerine de esra falan de. x, y, z nedir ..


  • Alt4y  (22.12.15 21:22:38) 
esra delikanlı kız yamuk olmaz onda, burcunun amk ama.


  • bobinhoo  (22.12.15 21:41:00) 
Esra bana sağlam papuç gibi gelmedi habersiz snap atmalar filan, sen aralarındaki en güzel kız olmayasın?


  • cenkertem.afc  (22.12.15 21:47:03) 
esra galiba burcu ile artık samimi değil sana yanaşıyor.
burcuyu saf dışı bırakacak galiba.
kanka mı olursunuz yoksa evden biri ayrılmak durumunda olursa seninle beraber olur da burcuyu falan mı şutlatır bilemem. öyle işte.
  • Alt4y  (22.12.15 21:48:23) 
ben olsam esra'ya da güvenmezdim de, sorun 3 kadın eve çıkmanız. ya 2 olmalıydı o ya da 4. birini seçip diğerini şutlayın evden sorunların büyük kısmı çözülür.


  • gmzo  (22.12.15 21:54:16) 
off bu burcu gibi biri benim hayatımda da vardı hatta iki ismi vardı biri burcuydu lanet kızın. onun o aşağılık kompleksini dediğin gibi muhabbetinin iyi olmasından kurtararak çevresinde tuttuğu kişiler sayesinde tatmin etmeye çalışırdı. bu kız hayatımdan çıktıktan sonra çok rahat ettim bununla barışma hatta şutlayın esra ile kalın bence. 3 kız bir ortamda ise kesin biri dışlanır bırak o burcu olsun.

esra da samimi değil ama burcuyu o da itici buluyor olabilir. sen iyi veya kötünün iyisi olabilirsin. yine de çıkarcı belli ki. ya da dedikodunu yapmış suçluluk duyuyor. güvenme derim.
  • sanguine mcqaer  (22.12.15 22:03:19) 
esra ne şiş yansın ne kebapçı, adeta İsviçre gibi tarafsız görüneyim de başım ağrımasın diye düşünmüş.

teori 1
ama burcuya da inceden ayar oluyormuş, burcu ve sen arayı bozunca, e ulan madem durum böyle, mobydick Burcu'ya göre daha çekilir biri az onla muhabbeti artırayım demiş.

teori 2
burcu, hırsına yenik düşmüş; esra, hem dedikodu iyidir güzeldir hem de ağzından iki laf alırım malzeme çıkar demiş. sana yakınlaşmak suretiyle bir şeyler dökülür muhabbet esnasında, mobydick zaten saf mevzu burcu olayına gelir iki laf toplarım, burcuyla da paslaşırım onu da kudurturum neşemi bulurum diye düşünmüş.

tahmin: adaya ilk veda edecek kişi burcu.

karakter tahlili:

burcu; kompleksli, hırslı, itici ama hinlik becerisi yok, amatör.
esra; orta yolcu, sinsi, aynı gün hafif ağız dalaşına girdiği kız arkadaşına, akşam face'de canıımm mükemmelsin, çok güzelsinn! diyebilecek potansiyele sahip, politik.

burcudan korkmaya gerek yok, hatta kriz iyi olmuş, kafa rahat olur,
asıl tehlike esra; burcuyla ikinci bir aşamaya kadar, ilişkiler sıfırlandığı için, saf da olduğunu sezdiği için, seni kendi uydusu yapacak. üç kadın, üç ev arkadaşı kimse samimi değil, politik oyunlar bitmez, Ortadoğu gibi ev orası.
  • wilhelmwasmuss  (22.12.15 22:16:27 ~ 22:28:00) 
esra sana birini yapıyo bence :D


  • selam  (22.12.15 22:23:48) 
Bence de ya bırak onları gel ayrı eve çıkalım


  • sen nerdeydin simdiye kadar  (22.12.15 22:50:20) 
size güçlü kuvvetli erkek arkadaşlar lazım .

lazım ki herkes odasına çekilsin. sulh olsun.

Make love, not war.
  • anonymice  (22.12.15 22:52:35) 
@wilhelmwasmuss bizim eve hiç böyle bakmamıştım, baya sevdim bu yorumu.

Laf uzayacak diye çok bahsedemedim, burcu baya cin. Çok iyi yönetir ilişkilerini, çok iyi ayar verir sevdirmek isterse kendini ondan tatlısı yoktur, hatta diğer kız başlrda bence onla ondan iyi idi, iki ortam oluyor, neşesi yerine geliyor fln, e daha ne olsun, biraz alttan alıyordu karşılığında.

Burcu son tartışmamızı bile çok iyi yönetti, kendi laf atarak başlattığı halde baklı tam olarak haklı çıkamıyor tamam ben suçluyum özür dilerim muhabbetine bile girdi, ama senenin başından beri sayesinde piştiğim için, ben de iyi yönettim busefer.

Busefer burcunun kompleksleri baya bariz olduğu için diğer kız da benle samimi olarak mantıklı olanı yapma yoluna gitti sanırım. Değil mi?

Ama işte sınavım olduğunu bildiği halde beni kitlemeye çalışması var ki kafamı karıştırıyor acaba yüzüme iyi görünüp arkamdan burcu ile benim kötülüğümü mü istiyorlar diye?

Bir de mobydick karakter analizini mesajla yollarsan hiç fena olmaz, sevinirim ;)

@sanguine mcqaer eski ev arkadaşınla ben eve çıkmış olabilir miyim? Bir tarif bukadar mı tutar. Tamamamen bahsettiğin gibi. Bir ara dertleşelim ;)
  • mobydick  (22.12.15 23:04:01 ~ 23:12:08) 
Şuana kadar yorumlayan herkese çok teşekkür ederim :)


  • mobydick  (22.12.15 23:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.