[]

Sevişmeyi biraz fazla önemsiyorum

26 yaşında mühendis bir adamım. Şimdiye kadar öyle aşırı kolay cinsellik dönen ortamlarım olmadı pek, ama fena da değillerdi. Tipim güzel diyebilirim. Türkiye'nin en iyi bölümlerinden birinden mezun olup işim falan da iyi olunca biraz albenim var sanırım, herneyse. Şimdiye kadar 10 civarı kadınla sevişmişimdir; yarısı sevgili, yarısı tek gecelik veya takılma.

Bu background'dan sonra meseleye geleyim: Sevişmiş olmayı fazla önemsiyorum galiba. Bakın bizzat seks de değil. Libidom toplum ortalamasının altındadır. Eski sevgilim diyordu zaten "sen o kadar çok sevmiyorsun sevişmeyi galiba" diye. Haklı sanırım. Seks yapmayı severim ama sevgilimle öyle her gün yapmak bayar mesela, haftada 1-2 yetiyor.

Ama gel gör ki, bir kadına sahip olma, o kadının tercihi olma duygusu çok iyi hissettiriyor. Sevişmeyi sırf egomu beslediği için çok seviyorum. Bu yüzden farklı kadınları tavlayabilmek aşırı hoşuma gidiyor, büyük bir başarmışlık duygusu hissediyorum. Etraftaki birçok kadını arzuluyorum ama sırf sahip olana kadar arzum büyük oluyor. Ondan sonra standart; haftada 1-2 sevişsem yeter. Sevgilim varken de kafam gidiyor başkalarına bazen ama sadık kalıyorum.

Seks sırasında da keyif alıyorum tabii, aseksüel falan değilim hiçbir şekilde. Ama yine de seksin en sevdiğim tarafı, karşımdaki kadının keyif aldığını görmek. Sırf bu yüzden, elimi kullanarak kadınları vajinasından tatmin etmeye bayılıyorum. Çünkü ben pek yorulmazken, boşalmaya yaklaşmayıp sevişmeyi istediğim kadar uzatabilirken, kadının kendinden geçtiğini görebiliyorum ve bu müthiş hissettiriyor.

Sizce bu psikolojik bir problem midir? Yani mesela bazı insanlar zengin olup bunu pahalı araba vs ile göstermekten keyif alır, bazıları statü sahibi olup insanların ona saygı duymasından haz alır vs... Ben de cinsellikten, ama yaşamaktan ziyade "yaşayabilecek olmak, seçilmiş olmaktan".

Gündelik hayatımı pek etkilemiyor aslında bu. Sadece ciddi ilişkilerden ziyade, sırf daha fazla sayıda kadınla birlikte olabilmek adına gündelik ilişkilere yönelen bir yapım oluyor. Ama böyle olunca da daha nadir sevişebiliyorum. Halbuki sevgili edinsem düzenli seks hayatım olacak mesela. Acaba bunun saçmalığına kendimi inandırmalı mıyım? Bununla ilgili bir uzmana görünmeli miyim? "Evlenene kadar yapabildiğin kadar yap, hevesini al, evlenince durulursun" mu, yoksa "buna alıştıkça iyice bırakamzsın" mı?

 
Kadin olsam seni bulurdum. Herkese senden bir tane gerekli. Seks bu arada onemli bir konu degil. Ispanak da severim seks de ama onemli bir seymis gibi pazarlaniyor. Din engelliyor. Toplum baskiliyor. Hicbiri olmasa seksi kimse kafaya bu kadar takmayacak. Bu arada normalsin. Herkes normal. School of Life'in Are you normal? videosunu izle.


  • Traveller  (22.12.15 17:02:18) 
valla bence hevesini alamazsın çünkü bu öyle teknolojik bir alet gibi değil onu alayım bunu alayım hevesim geçsin tarzında bir yapı değil bu. Bitince aynı şekilde yine istiyor adamın canı. Bunun doyum noktası aşık olup bir ömür sevişmek isteyeceğin kadını bulmak.

İlişki sırasında yaşadıklarına gelecek olursak ben bu durumun hep penisi ile yeterli değilse eliyle yapar diye düşünürdüm. Elimle çok oynamam kadınlarda genelde ön sevişmede daha çok arzulamaları için kullanırım ama mastürbasyon yaparak değil. Eğer elinle yaptığın etkiyi penisinle yapabilirsen emin ol daha çok zevk alacaksın. (bu paragrafta yazdığım hiç bir kelime ofansif değildir.)

Seçilme duygusu herkese iyi bir haz verir bu sadece sende değil tüm erkeklerde vardır. Farklı kadınlar ile bunu hayal etmende normal bir durum şeytan bu adamın aklına girer yapmadığın sürece sorun yok bence. Ha zaten yaparsan ulan bu muydu olur.
  • gozu acik sevisen yahudi  (22.12.15 17:07:15) 
abi şimdi şöyle diyeyim ama bak iyi oku bu cevabımla tüm sorularına cevap bulacaksın çok ciddiyim: adamım'dan sonrasını okumadım.


  • kaledekiyalnizlik  (22.12.15 17:09:48) 
normalsin hedefe ulaşma iç güdüsü dünya üzerindeki erkek canlıların %90 nında var.


  • jamswety  (22.12.15 17:12:39) 
klavyeye kustum galiba.


  • shotgunwoman  (22.12.15 18:48:09) 
bence kendini de fazla onemsiyosun. her paragrafta kendini ovup durmussun, uzattikca da uzatmissin. ogh.


  • sayns  (22.12.15 19:16:04) 
Bence sen @Traveller'ın @ikinci hesap'ısın.


  • godless frog  (22.12.15 19:36:59) 
@acemi: Abi cinsel hayatımın 19 yaşında başladığını hesaba katarsan senede 2 kadın bile olmuyor ortalama. Hele ki birkaç tanesi de tek gecelik, yani iyice kesat geçen dönemler var.

@sayns: Kendimi beğeniyorum ama sadece seviştikten sonra egom şişiyor ve özgüven kazanıyorum. Yoksa sıradan olduğumun farkındayım.

@godless frog: Yanlış tahmin. Şimdi o adam da her kimse zan altında bırakmayalım.
  • ikinci hesap  (22.12.15 19:48:30) 
Bence gayet normalsin. Erkeklerin bilinci böyle işliyor. Mümkün olduğunca kadını döllemek, kadınların da mümkün olduğunca çocuk sahibi olmak. Hala bu kafada kalıp, atalarının bıraktığı iç güdüleri durduramayan insanlarla ben birlikte olmuyorum. Sen takılmaya devam et, bir kadın çocuk sahibi olmak için seni yakalayacak. Ancak toplum ona evlenmesi gerektiğini söylediğinden evleneceksiniz. Sen güdülerini engellemek zorunda kalacak ve mutsuz olacaksın. O ise bütün sevgisini yarattığı çocuklara verecek. Güdülerinin farkında olursan daha güzel anlar da yaratabilirsin. Ve tabi egonun da farkında olman lazım bu durumda.


  • maymuncuq  (22.12.15 20:23:10) 
Çok sık terkedilen bir kadının fake hesapla yazdığını düşündüm duyuruyu.


  • arnold schwarzeneger  (23.12.15 08:25:08) 
durum anlattığın gibi ise, başlık yanlış olmuş. seviştiğimi görmeyi fazla önemsiyorum olabilir.

buarada diğer duyurularına baktım da sanırım bu hesabı sadece kız olaylarını sormak için açmışsın. birde en son bir kız varmış seni 2. adam yapan. nasıl gidiyor işler?
  • mobydick  (28.12.15 23:59:04 ~ 29.12.15 00:01:02) 
Daha yolun başındasın ama emekli pornocu edasındasın seks yapmaktan ziyade seks yapmak için seçileyim hazzına kapılmak resmen bir liseli egosu dostum sekse paylaşmak,tanımak,özel olmak manalarınıda katarsan emin ol tek seferde yapacağın seksten bu zamana kadar yaptıklarından daha fazla zevk alacaksın tabi bu kafa yapınlada alakalı oturtamazsan bu düşünceyi seks hayatında ucuz kalır hep( kaliteli kadın güzel seks its priceless) ;) bilmem anlatabildim mi?


  • gündüz m  (29.12.15 00:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.