[]

internet paketi ve telefon

Hocalar,avea kullanıyorum, fakir tarife olsun diye, şimdi hattımı değiştireceğim. Operatör farketmez, şunu soracağım: Ben neredeyse sadece internet kullanıyorum. 5-6 gb internet olsa minimium, ayda 10 dakika bile telefonla konuşmuyorum. Buna uygun bir tarife var mı önereceğiniz?
Faturalı olur, faturasız olur, telefon almalı olur (çünkü telefon alma durumu da var)
3 siteye de baktım, 3ü de bir dolu şey yazmış ama cevap bulmak zor.
Öneriniz varsa çok sevinirim,
Teşekkürler,saygılar.

 
Ben kullandığımı yazayım:

Turkcell 500 dk + 1000 sms + 4 GB internet

59 TL / ay
  • himmet dayi  (22.12.15 16:17:26) 
wodafone turkcell i bitirme noktasında ilerliyor.ki haklılar turkcelin bu burnundan kıl aldırmaz fiyat politikası devam ettikçe bir kaç seneye kalmaz wodafone turkcell yer değiştirebilir.

şurada cihaz kampanyalarına bi bak.
cepmerkezi.vodafone.com.tr&PP_childoption=anadditionmonthlytariff

ve tarifeler.
www.vodafone.com.tr
  • jamswety  (22.12.15 17:18:21) 
pttcell kullanıyorum.

250dk her yöne. 3000 dk pttcell arası. 250 mb internet ama sonra hız 128bit e düşüyor. whatsapp yazışmalarına ve haber okumaya vs yetiyor. sözlük filan ama kesinlikle video izlenmez.

15tl.
  • ergenpezeveng  (22.12.15 17:52:37) 
internette kalite arıyorsan turkcell den şaşma. özellikle seyehat eden biriysen.


  • nughun  (22.12.15 17:55:06) 
Seyahat edemiyorum maalesef.
Turkselin kalitesinden eminim, ama avea'da sorun yaşamadım pek. Türksel'in fiyatı hep yüksek. Fakir ayarında olduğum için uygun fiyatlı internet aramak durumundayım. Yoksa basarım 80 liraları, alırım türksel'i tabii.

  • neynep  (22.12.15 18:17:27) 
Bir de acaba ben mi göremedim, yoksa hiç bi şirket ihtiyaca göre kampanya /teklif öneren bir arama özelliği koymamış mı?
jamswety'nin verdiği linklerde telefon için olanın hat için olanı olsa, desek ki ben internet arıyorum, filtrele. yok.

  • neynep  (22.12.15 18:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.