[]

Apple Developer Hesabı Hk.

Selamlar,

Bulunduğum şirketin Apple uygulamasını yapan arkadaşların developer hesabı kapanmış. Dolayısıyla bizim uygulamada görünmüyor.

Ben şimdi bir developer hesabı için kayıt olup bunu bizim tarafımıza almak istiyorum. Kişisel mi yoksa Şirket hesabı mı almam gerekir? Bu fark eder mi?

Karşı taraf benden uygulamayı aktarmak için: Team Agent Apple ID, Team ID bilgilerini istiyor.

Senelik 99$'a bu işi halledebiliyor muyuz?

Teşekkürler.

 
yaptığınız uygulamayı direkt apple stora'dan mı dağıtıyorsunuz? eğer öyle ise kişisel hesap alabilirsin ama enterprise apple store'dan dağıtmak gibi bir niyetiniz varsa veya gelecekte öyle bir şey yaparız diyorsanız kurumsal hesap alın.
kişisel hesap alınca uygulamayı arayan birisi şirketin adını değil sizin adınızı göreceği için marka için güzel bir intiba bırakmaz gibi geliyor. bence kurumsal hesap alın.

  • mesene  (22.12.15 13:44:04) 
Şirket adına gider gösterme/fatura kesme gibi işlemler için de kurumsal hesap olmalı. Kişisel hesap ile yapacağınız masrafları şirket gideri olarak gösteremezsiniz.


  • himmet dayi  (22.12.15 14:28:13) 
apple da 3 tane developer programi var, apple store a gondermek icin sahis ve firma, kendi sirket calisanlariniz icin hazirlayacaginiz ve store da goruntulenemeyen 'enterprise' program.
siz store da gorunsun istediginize gore, sahis/firma olarak 'Apple developer program' a kayit olacaksiniz. 99 dolar bu.
299 dolar olan enterprise.

sahis / firma olmasi ile ilgili uygulamanin yayinci ismi disinda bir fark yok. sizin tercihiniz.

firma adina program a kayit 1 ay falan surer. bisiler bisiler istiyorlar sirket bilgilerinin teyidi falan.

siz programa dahil olduktan sonra Team Id' niz olacak, onu paylasirsiniz, uygulama devri gerceklesir.
  • cimri  (22.12.15 14:29:44) 
Cevaplar için teşekkürler.

Şimdi şöyle bir sıkıntım var: D-U-N-S® Number istiyorlar? Bunu nereden temin edebilirim?

Individual' Bireysel olarak böyle bir şey istemiyor. Kafam karıştı. Faturada almam lazım tabii.
  • teknikekip  (22.12.15 14:47:27) 
D-U-N-S® Number olayını hallettim, tamamdır.
Kayıt olmak gerekiyormuş.

  • teknikekip  (22.12.15 15:02:54 ~ 15:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.