[]

üst kattan çok mahrem sesler geliyor

bu bir problem midir,yoksa
asıl problem benim 26 yaşında hala ailemle birlikte yaşayan mezun bir işsiz olmam mıdır, yoksa bir cinsel hayatımın olmaması mıdır, tartışılır.

ama yukarıdan çok mahrem sesler geliyor.et ete çarptıkça gelen ses, operasyon sırasında yaşanan diyaloglar, refleksler, tepkiler hepsinin sesi net bir şekilde duyuluyor. bu beni rahatsız etmiyor, hatta insanların mutlu olduğunu bilmek beni mutlu ediyor.hiç bir yuvanın dağılmasını istemem.

sesin kaynağı tam benim odamın üstündeki oda. haftada en az 3 kez(perşembe 21:00 ,cumartesi 22:00,pazartesi 20:30 civarı) oluyor ve ortalama 15 dakika sürüyor.

sorun şu ki,bu sesler akşam 20:30 dan sonra bina sessizliğe büründüğü için aşırı duyuluyor.(aslında sorun hanımefendinin çok ses çıkarması). Bu seslere ailem de tanık oluyor ve bazılarına anlamsız gelecek bir çekingenlik duygusu bende oluşuyor, rahatsız hissediyorum.yani annem babam ben ve genç kız kardeşimin gözlerini tavana dikip baktığı, üst kattan ahhh uuhh ayyy eveet, "lan niye ağlıyosun" , "sokmadım ki" vb. seslerin geldiği bir sahne canlandırın gözünüzde.

inşallah hiç yaşamadıkları kadar uçuk orgazmlar yaşarlar ancak üst kattaki bu kızcağıza bağırmaması gerektiğini nasıl bildirmeli?bu konuda neler yapılabilir?

 
:) Zor durumlar. Aileyle bu tarz bir ortamda kalmak korkulu rüyalarımdandır. Neyse ki yalnız yaşıyorum, apartmanımdakiler de ölüden hallice.

Ya bu işin kolay bi çözümü, hal çaresi yok sanırım. Gidip uyarmak gerekli. Akşam saatlerinde çok sesiniz geliyor aşağıya, biraz daha dikkat eder misiniz falan demekten başka ne yapılabilir ki? Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav da diyemeyeceğine göre.
  • buff  (21.12.15 23:32:25) 
Geçenlerde bizim üst katta böyle bir olay olmuştu.tüm ev duyup duymamazlıktan gelmiştik.
Babam ertesi gün gidip konuşmuş bana sonradan söylediler ne dediğini bilmiyorum ama bir daha ses gelmedi:)

Bence bu seslerin yüksek sesli şarkı dinlemekten,korna veya inşaat sesinden farkı yok.

Yani insan gibi yaşayamayan maymunları uyarın başka birilerini rahatsız etme hakları yok.

(Bu yazı hafif bir kıskançlık içerir)
  • steve rogers  (21.12.15 23:37:55) 
Bu kadar medeni olmana gerek yok. Orgazm olurken agzina hakim olamiyorsa baska yerde olsun ya da yastiga bagirsin. Hadi ara sira kendinden gecer cok cilgin sevisirsin de bagirdigini fark etmezsin ama bu olay hep oluyorsa bildigin dusuncesizlik hayvanlik o yuzden denk geldiginiz bir zaman gurultu konusunu acmanizi tavsiye ederim. Kapiya gitme falan yapmayin hos olmaz.


  • floydian  (21.12.15 23:38:23) 
bilgisayardan çıkarıp bir not birak kapılarının önüne. "çok sesiniz geliyor :)" gibi.

edit: güvenlik kamerası yoksa tabii
  • kiss my irish ass  (21.12.15 23:38:59 ~ 23:39:51) 
abi bence hiç bozma, uyarma rahatsız etme devam etsinler.

karısını dövenin, çocuğu zırıldayanın, evde topukluyla gezen manyağın,gitmeyen dev bok yüzünden arka arkaya çekilen sifon sesleri yerine bu sesler çıksın. şanslı insanmışsın ki böyle komşuya denk gelmişsin.

şimdi gidip az sevişin abla ya, abi sen de az yavaş yahu desen utandırsan bu sefer gerilecekler düzenleri bozulacak adam erken boşalacak kadın orgazm olamayacak derken kavgalar başlayacak bu sefer de fırlatılan eşyalar küfürler vs dinleyeceksiniz

hiç dokunma bence.
  • azizakin  (21.12.15 23:43:45) 
bu olaydaki tek sorun seslerin sadece 15 dakika sürmesi..

15 dakika ne lan :DD gülüyom ama aslında oldukça üzücü.
  • sansli pipi  (21.12.15 23:53:23) 
benim de başıma geldi böyle bir şey.arkadaşa vizelere çalışmaya gitmiştim.öğrenci evi.

birden malum sesler,karyola gıcırtısı falan.

konsantremiz bozuldu çalışamadık lan.uzun da sürmedi ama.ilk defa olunca şoku kolay atlatamadık tabi.

ama haftanın 3 günü kaldıramazdım herhalde.başta kahkaha atar,zamanla yine mi sevişiyo lan bunlar diye sinirlenirdim.

işin zor hacı.anan babana da yazık kandıramıyor artık seni.çocuk değilsin,biliyorsun neyin ne olduğunu.
  • iste o bendim  (21.12.15 23:54:53) 
hiçbişi demeyin bence ne güzel sevişiyorlar işte. 15 dk çekiverin o sesleri nolcak. ses çıktığı zaman müzik falan açın.


  • sta  (22.12.15 00:08:51) 
Ne yapabilirsiniz, ne yapmalısınız bilmiyorum. Bizim komşulardan da geliyor bu tip sesler, gidip uyaramadım, sabrediyorum.

Ama "bi şey yapma, bırak sevişsinler" demek de saçmalık. Kimse başkalarının gürültüsünü çekmek zorunda değil, ne gürültüsü olursa olsun.
  • fadetoreality  (22.12.15 00:19:09 ~ 00:20:21) 
Tamam kimsenin sevişmesine karıştığım yok ama üstte de denildiği gibi apartman ise komşularına saygılı olmak zorundasın. Tutup kardeşim az sessiz yapın denilmez ama apartmanda gurultu oluyor filan denilebilir. Ya da kapıya not birakma işinde mantıklı. Kaldi ki küçük bir cocuk da o sesi duyabilir. Şayet benim küçük çocuğum duysa ben gider uyarırım. Psikolojisi bozulmasın.


  • nakippoyraz  (22.12.15 00:21:53) 
normal bir gürültüymüş gibi değerlendirip gidip konuş. saat de çok geç değil ama yine de dediğin gibi sessizlikten dolayı çok duyuluyor dersin. konuşmalarınız bile duyuluyor deyip durumun ciddiyetini hissettirebilirsin. belki evet, sorun binanın sesi izole etmeyişi.

belki ses için orta bir seviyede buluşursunuz, hepiniz mutlu olursunuz
  • sttc  (22.12.15 00:31:35) 
tavan yalıtım yaptırıcam, paranın yarısını sizden alıcam deyiverin


  • sameidiot  (22.12.15 01:32:40) 
binayı diken müteahhite kimsenin sövmemesi ilginç olmuş.


  • ketcapli dondurma  (22.12.15 02:15:45) 
Yalıtım şart. Ayrıca belirli günler ve haftalar seksi de garipmiş memur gibiler resmen. Bırak bağıra bağıra sevişsinler. Susturup 15 dakikalarına mani olmamak lazım. Tabii git konuş. Yalıtım yapsınlar :D


  • nawar  (22.12.15 07:24:26) 
bizim eski kiracı çift üst katımızda afedersiniz hayvanlar gibi tepişiyordu seks öncesi. birbirlerini yere çarpa çarpa, güle bağıra yuvarlanıyorlardı girizgah olarak. ama bunlar gece 12 gibi işten döndüklerinden faaliyet bu saatlerde start alıyordu. ev eski, odalar büyük, döşemeler ince, zangır zangır ses oluyor, ev yıkılıyor gibi..

bi gün annem "bazen çok gürültü geliyor, biri birini yerden yere çarpar gibi, biraz dikkat edin pls" dedi. 20'li yaşlardaki adam da "karıma ne yapacağım size düşmez" gibi bi cevap verdi. sonra a.s.a.p. şut tabii.

en makulu annenin kıza kibarca çıtlatması olabilir.
  • manuel mandalina  (22.12.15 08:24:12 ~ 08:24:48) 
post-it'e su notu yaz ve kapilarina yapistir. biraz se(k)ssiz olur musunuz?


  • exlibris  (22.12.15 22:27:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.