[]

GoDaddy / Bu ücret normal mi?

Süresi sona ermek üzere olan, kendisinden aldığım .com alan adının yenilenmesi için GoDaddy 40 TL istiyor. Bu ücret normal mi yoksa yüksek mi emin olamadım. Eğer yüksekse, GoDaddy'den alınmış bir alan adını başka bir yerden yenilemek mümkün müdür?

Teşekkürler.


 
Dolar yüksek, fiyat normal sayılır. Domain fiyatları 8-10$'dan aşağı değil zaten. Başka yerden yenileyemezsin ama başka bir yere transfer edebilirsin. Transfer ücretleri de yenileme kadar olur, süresini de 1 yıl uzatır firmalar. Yani her türlü 30 liradan fazla tutar. Bazen firmalar transfer kampanyaları yapıyor, daha uygun oluyor, ama şu anda bildiğim çok ucuz bir yer yok.

Godaddy ilk alımda baya kampanya yapar, yenilemelerde hiç acımaz maalesef.

Bir de şuradan uzantılara göre ilk alım, uzatma, transfer ücretlerine göre uygun bir yer bakabilirsin:

www.domcomp.com
  • Abdurrahman  (21.12.15 08:55:22 ~ 08:57:44) 
Yenileme için normal sayılır. Ayrıca 2 yıllık yenileme seçerseniz yıllık 24 TL gibi bir fiyat vermesi lazım Godaddy'nin. Onu deneyin daha karlı oluyor.


  • 1lisan1insan  (21.12.15 09:46:12) 
isimtescil de 25 tl


  • rapon  (21.12.15 10:31:35) 
Transfer koduyla başka firmaya transfer et. Hem süresini uzatmış olursun.


  • zbrs  (21.12.15 11:57:14) 
Godaddy pahalı. Benden de ".net" için 52 TL istedi, yarı fiyatına ihs'ye taşıdım. Hatta hazır taşıyorken tüm domainlerimi taşıdım.


  • oziloz  (21.12.15 23:40:32) 
Godaddy politikası bu. ilk sene 0.99 $, ikincide ilkinin parasını da çıkarıyor. Transfer edenler çok olsa da etmeyenlerden kazanıyor :)


  • goodz  (21.12.15 23:46:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.