[]

Rüyamda anneannemi gördüm

Aradan 5 sene geçmiştir. Ilk defa boyle yanıbaşımda gördüm. Çok çok iyi anlaştığım; diğer torunlardan, kardeşler de dahil, farklıydım onun için. Askere gitmemin sonrasında 3, 4 Gün sonra vefat etmiş. Ben bunu askerden geldikten sonra duydum. Boyle büyük bi ilişki vArdı. Rüyamı tabir edin demiyorum da ben onu sanırım çok özlemişim de mi?
Ona sarılıp ağlarken uyandım. Ve cidden uyandığımda ağlıyordum. Bu yaklaşık yarım saat öncesine gerçrkleşti. Uyuyamadığım için de paylaşayım dedim.
Öyle işte..


 
Ben univetsite icin sehir degistirdigim gun anneannem vefat etti. Sizinkine benzer bi iliskimiz vardi. Cenaze torenine gidemedim uniden dolayi (belki de kotu olurum diye sen gelme dediler, bilemiyorum). Anneannem babami cok severdi, bayramlarda sirf ona 1 tepsi baklava yapardi. Esimle tanistigimda hep icimden gecirdim "anneannem tanissa ona da 1 tepsi baklava yapardi" diye. Cok severdi esimi. Esim de onu severdi eminim. Sonra gebe kaldim, hep anneannem geldi aklima. Keske yasasa da torununun cocugunu gorse diye. Ben kucukken oynadigimiz oyunlari oynatsa diye. Sonra oglum dogdu, ayni anneannemin gozleri. Masmavi. Esimin ailesinde boyle mavi yok, bi tek anneannemde var :)

Not: ben uni sinavina hazirlanirken anneannem bi ruya gormus. Ben ucaga binmek icin merdivenlerden cikiyorum, kapida el salliyorum, sonra uyaniyor. Kadincagiz gercekten de o ucaga bindigimi goremedi

Ruya tabiri yok ama ic dokme var bu cevapta
  • la noix  (21.12.15 04:44:49) 
özlemişsindir muhakkak, benim de buna benzer bi ilişkim teyzemle vardı ara sıra görür hayatımı sorgularım. yanağından bir makas alıp, öpemedim diye üzülür, sonra hatırlamamaya çalışırım. kaçıyorum sanırım ondan ve kendimden.


  • a darkness coming  (21.12.15 05:51:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.