[]

kaza, sonrası?

bugun normal seyirde giderken sarıda gecerim diye dusunecekken kırmızı yandı biraz ani durus yaptım, yaya gecidi uzerinde durdum ama ileri gitmedim. 2 3 saniye gecmeden arkadan 60 70 le bi arac carptı bizi 20 30 metre ileri savurdu.
aracın arka tamponu hasar gordu, bi de arka sag kapı sıkıstı acılmadı falan.

neyse polis cagırdık, tutanak falan tutuldu. polis bizim bi sucumuz olmadıgını soyledi. sonra aracı nerde yaptıracagımı sordu dedim su an yok da bakarım falan dedim.

bi tamirci aradı, o geldi onla beraber aracı tamirhanesine goturduk.
karsı tarafın sigortasının karsılayacagını soylediler. sanırım polisle ortak calısan bir yer anladıgım kadarıyla :)

1 hafta falan surer dedi. su durumda benlik bisey var mı? bu kazanın bana olumsuz ne etkisi olur, bi de sanırım aracın hasar kaydı oluscak herhalde?

 
cebinden para çıkmayacak ama atıyorum araban 50binlik ise 48e düştü.


  • kaledekiyalnizlik  (20.12.15 21:35:43) 
karşı sigortadan para alacaksın cebinden çıkmayacak ama aracın hasarlı görünecek


  • basond  (20.12.15 21:37:12) 
Gecmis olsun.servis olayini simdilik cozmussun ama aractan anlayan bir tanidik bulursan araci almaya beraber gidin dogru duzgun yapilmis mi kontrol edin.

Araciniz icin kaza kaydi gozukecek ancak hasar kaydi olusmayacak cunku karsi taraf odeyecek bunu.

Ayrica deger kaybi icin sigortaciniz istekte bulunabilir ve 5000 tl ye kadar deger kaybi alabilirizsiniz karsi tarafin sigortasindan.
  • cizgilipijama  (20.12.15 21:41:42) 
tum suc karsidaydi ama aracim 10 yasindan buyuk oldugundan, sigortam %10 degerlenme parasi aldi benden. parcalar yenileriyle degisti ya, degerlenmismis :/


  • bir varmis bir yokmus  (20.12.15 21:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.