[]

İşte çalışırken iş aramak

Merhaba herkese,
Halihazırda 4 aydır çalıştığım şirkette 2 hafta önceki toplantıda "performansından memnun değiliz.ayağını denk al" dendi."Seni çıkarıp yerine birkaç kişi mesai yaptırırım bana koymaz" tarzı konuştu.Diyen kişi ordaki en yetkili kişi.Bu şirkette en fazla 7-8 ay daha çalışmak istiyorum.İşleyiş çok kötü.Her ay birileri çıkıyor.Bana kattığı şey sadece maaş ama iş bulmadan işten çıkmak garip geliyor bana.

Yılın bu dönemi iş ilanlarının yoğun olduğu bir dönem diye biliyorum(Sektör:bilişim-yazılım).Şimdi ben iş arasam görüşmeye çağıracaklar nasıl gidicem?Adam işten tam saatinde çıkıyorsun geç çık biraz uğraş falan diyen adam.1-2 gün yarım gün izin alsam adam.

İşten çıksam ilk aşamada sorun olsam ama 2-3 ay iş ararsam sıkıntı.O açıdan risk almalı mıyım bilmiyorum.

Sizce napıyım?

Not:Performansını düzelt hiç bunlarla uğraşma diyen olacaktır ama sorun daha farklı.Benim şefim benden memnun ama ona soran yok.

 
performans duzeltme. zira personelini kenara cekip ayagini denk al tarzi motivasyon siken ucuz ve varos firmadan-yoneticiden bi skim olmaz. astina dost, insan olarak yaklasan ve problemlerini cozmek icin cabalayan bir yer bul.


  • mayeskuel  (20.12.15 13:29:33 ~ 13:30:29) 
"ayagini denk al" dediler mi sahiden?


  • e haliyle  (20.12.15 15:33:48) 
evet ayağını denk al dediler.İlk duyduğumda ne yapıyorum acaba işi mi savsaklıyorum dedim.


  • amusan  (20.12.15 17:02:59) 
ihbar olayında 15 gün yerine 1 ay boyunca günlük 2 saat işten muaf olma durumu vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
1 ay icinde bulurum diyosan bu yolu deneyebilirsin.

  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (20.12.15 17:05:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.