[]

Facebook messenger hakkında

Anlamadığım bir şey var. Mesaj gönderildi, teslim edildi ve görüldü diye 3 olay var. Bide şu kadar süre önce aktifti muhabbeti. Şimdi kişi facede değilse o an internet bağlantısına göre ya gönderildi denip yuvarlak bir şeyin içinde tik işareti, ya da direk masmavi çemberin içinde tik işareti yani teslim edildi oluyor. Buraya kadar ki muhabbet aynı whatsapp işte..

Ama sorun şu ki, kişi faceye giriyor çıkıyor falan ama mesaj durumu hala gönderildi durumunda. Yani okumasa dahi teslim edildi yazardı. Yani whatsappta mesaj attığınız kişi çvrimiçi diye düşünün ama mesajınız hala tek tik... Zaten engelleme olayı da yok olsa onun olayı farklı zaten.

Bunun nedenini olayını bilen var mı?

Teşekkürler...

 
aklıma tek bir ihtimal geliyor. messenger telefona iletilip iletilmediğine göre o tiki koyuyor. ama online olması, normal facebook'tan yani pc'den girince de o çevrimiçi görüldü diye gösteriliyor olabilir. yani çevrimiçi olup hala mesajın iletilmemesi messenger'in mesajı o kişinin telefonuna iletip iletmediğine göre şekillenmesinden.


  • siyahliadam  (20.12.15 12:19:34) 
Facebook messenger ara sıra saçmalıyor. Mesela telefonda okundu görünen, bilgisayarda okunmadı gözüküyor. Ya da kişi sana cevap veriyor, ama son giriş saati dünü gösteriyor falan.


  • bazilika  (20.12.15 12:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.