[]

esinizin ailesiyle ne kadar sıklıkla gorusuyorsunuz?

Biz haftada 1 kez banko bazen de 2 kez gorusuyoruz. Cogunlukla biz onlara gidiyoruz. Ama bu durumdan feci halde sıkılmaya basladim. Bu nedir abi ayda 5-6 kez gorusmek zorunda miyiz? Ne zaman bu konu acilsa tartisma cikiyor. Yorgunum bugun gitmeyelim desem cekip kendi gidiyor 1 hafta da surat yapiyor. Ailemi sevmiyorsun onlarla konusmuyorsun artik onlar sordugunda bahane bulmaktan sıkıldım. Gelmek istemedigini soyleyecegim onlara vs. diyor.

Ne yapacagim a dostlar.

Not: erkek tarafiyim.

 
Cok fazla haftada bir. En azindan iki haftada bir olmasi lazim. Daha fazlasi sacmalik.
Nasil ikna edilir bilmiyorum ama birakin kendisi gitsin bence. İki haftada bir eslik edin.

  • chavezding  (19.12.15 15:58:32) 
borc iste..yüzünü görmek değil adını anmazlar..


  • mustancigano  (19.12.15 15:59:44) 
sırf birilerinin gönlünü hoş tutmak için yaşanmaz. elbette ki bir insan ailesiyle her hafta görüşmek isteyebilir. hatta isterse 2 günde 1 gider görüşür. kendi ailesi. buyursun gitsin görüşsün. ama çanta gibi seni de taşımasının bir anlamı yok.

eğer makul bir konuşma ortamı sağlayıp çözemiyorsanız, her seferinde tartışma çıkıyorsa, bir de kısas yolu denenebilir. "ben de 2 günde bir kendi ailemi görmek istiyorum" deyip onu da sürükleyebilirsiniz. bir ihtimal anlayabilir durumun abukluğunu.

diğer bir yol olarak; ailesine gidileceğinde sen de kendine alternatif bir vakit geçirgeci yaratıp dışarı çıkarsan, "gelmek istemiyor" demek yerine "işi var gelemedi" diyebilir. zaman içinde "neden gelmedi" diye sormayı bırakırlar, konu çözülebilir.

ama sorun daha temel gibi geldi bana. eşin pek de "anlayışlı" biri değil gibi. daha gelenekselci. bunun ciddi ciddi konuşulup çözülmesi lazım. ilerleyen sürelerde çok daha ciddi sorunlara yol açıyor. evin anahtarının bi kopyasını ailesine vermek gibi çılgınlıklar yapan eşler bile var, bizzat şahit oldum. pazar günü boxer'la salonda otururken, küt diye kapının açıldığını ve karşında eşinin babasını görebilirsin. oluyor bunlar hep.

iletişim mühim.
  • cevap botu  (19.12.15 16:01:01) 
Haftada bir gidiyoruz. Bazen iki haftada bir. Ama işin garip tarafı gitmeyi çoğunlukla ben istiyorum. (erkekim)


  • teknikekip  (19.12.15 16:01:04) 
mesafe uzak olduğundan, en fazla yılda iki, üç kere. bunların biri bayram ziyareti oluyor genelde.


  • gneral  (19.12.15 16:07:44) 
Benim eşim beni hergün götürüyordu ilk baslarda . Ayaklarım geri gide gide giderdim . Artık ailesiyle görüşmüyorum 1 yıldır .ailesi yüzünden boşanıyorduk nerdeyse.
Haftada bir ya da 2 haftada bir iyidirbence

  • lilidance  (19.12.15 22:58:59) 
haftada bir ya da iki kez gidiyoruz. bu ziyaretler disinda ayrica esim haftada birkac gun ailesiyle (anne ve kiz kardes) vakit gecirmemi istiyor.

kendi ailemle (baba, anne ve kardes) dort/bes ayda bir gorusuyoruz. annemle bazen ucumuz pazar kahvaltilarina gidiyoruz.

yukarida da yazilmis, bi yerden sonra cok sik gorusunce biktirmaya baslayabiliyor. @cevap botu guzel yazmis ama oyle de kolay olmuyo iste.

kadin tarafiyim.
  • sayns  (20.12.15 08:49:31 ~ 09:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.