[]

Evde Kol Kası Geliştirme Sorusu Soranlara ve Soracak Olanlara

www.bodytr.com

İlk kez sayfayı açanlar yazıda çok sayıda video olması nedeniyle biraz ağır açılabilir demedi demeyin.


 
sixpacks' len ilgili böyle bir çalışmanız mevcut mu Karluk bey:)


  • charlesbukowskiineksi  (20.10.09 08:59:07 ~ 08:59:14) 
onu da yapacağız efendim yapacağız hele bi iktidara gelelim neler yapacağız neler maydanozlu köfteler
siz 15 tam mekik 15 yarım mekik 3x17 ağırlıklı crunch ki son sette ağırlığa abanarak tekrarı 10a indirmek kaydıyla sonrasında bisiklet mekiği ve asılarak bacak uzatmada 3er set bi de hem sağa hem sola bacak çekme yine üçer set sonrasında yanlara dambıl sarkıtma yine son set abanın plak açevirme yine son set abanın sonrasında belinizin altı için tersten doğrulurken son 2-3 seti ağırlıkla abanın (benim son karın antrenmanımın neredeyse tamamı bu şekildeydi) yapın düzenli olarak koşuyla falan yağ yakın (artık düzenli koşmuyorum yaza doğru abanacayiz) o seks packler çıkmazsa size meni pakuanın antrenman programını bulup veririz.

bu arada oscar de la hoya'nın o maça çıkması hataydı, mal mısın nesin kariyerinin zirvesini yapmışın insan meninin karşısına çıkar mı? menilediydi herifi, çıkmasını takdir ediyoruz ama bence sırf organizatör firmanın ortağı olduğu ve para kazanmak için çıktığı kariyeri açısından olumsuz bi maçtı.
  • Karluk  (20.10.09 09:06:45 ~ 09:08:30) 
o ne lan


  • head  (20.10.09 10:01:56) 
ne ne lan

EK: sorun manny ise buyrun www.boxingforum.com
  • Karluk  (20.10.09 10:07:47 ~ 10:26:48) 
terazin olsa tıklardım :) akşam bakacağım. websense malum


  • yapcak bisi yok  (20.10.09 10:09:11) 
tebrikler, biraz dağınık da olsa çok bilgilendirici bir sayfa. eline sağlık.


  • 24th fret  (20.10.09 14:27:20) 
teşekkürler bu arada kontrol ettim en çok kadının kıçına golf sopası sıkıştırılmış şınav videosu izlenmiş.
bunu da yorumlayın

  • Karluk  (20.10.09 15:13:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.