[]

Ebaydan ürün aldım gelmedi iade aldım.Sonra ürün geldi?

çinli kardeşimiz 2 ay geçte olsa ürünü yolladı. Para iadesi yaptı ama ürün geldi. Şimdi ona nasıl geri ödeme yaparım.Yardımcı olun paypal ile alışveriş yapmıştım. Bu ürünü helal yapmam lazım .




 
tekrar satın al
adam göndermiş gibi yapsın
sen de onayla?
  • nrmnm  (19.12.15 11:49:39) 
3 kulhu 1 elham oku akdfhasf şaka şaka
mesaj at, aynı üründen bi tane daha satın alıp olumlu puan ver, helalleşin

  • her giriste sifresini unutan adam  (19.12.15 11:50:46) 
daha kolay bir ödeme yöntemi yok mu? paypal üzerinden falan ?


  • myopati multi minicore  (19.12.15 11:57:42) 
satıcıya doğrudan sorabilirsiniz. paypal masraf alabilir..


  • her giriste sifresini unutan adam  (19.12.15 11:58:49) 
paypaldan adama direk yolla para. mesajlaşıp da anlaşabilirsin


  • dieselsingle2  (19.12.15 12:05:01) 
aynı olay benim de başıma geldi. fakat ebay'den satın alma yaptığım bir satıcı değil, kurum gibi bir yerdi. siparişi vermemin üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen adamlara ürün gelmedi diye iki kere mail attım, hiçbir cevap yazmadılar bana. fakat 2 gün sonra hesabıma da para geçildi.

bu olaydan bir gün sonra ise aldığım ürün elime ulaştı. adamlara yeniden mail attım, ürün elime ulaştı, parayı geçeceğim nasıl bir yol izleyelim diye, adamlar o mailime de geri dönmedi.

saldım ben de. n'apayım?
  • mermize  (19.12.15 12:39:15) 
adama mail at en iyisi. o bi yöntem önerecektir.


  • mesene  (19.12.15 13:36:46) 
adama ebay üzerinden mesaj at ürün geldi tekrar alacağım ama yollama diye. işin raconu bu genelde ebayde


  • argent dawn  (19.12.15 14:04:33 ~ 14:04:45) 
ben mesaj atıyorum bana ayrı mail veriyorlar (ebay komisyondan yırtmak için sanırım) ben de oraya yolluyom.


  • mesgul ve huzursuz  (19.12.15 19:43:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.