[]

gece sürekli müzik dinleyen üst komşu

merhaba. üst komşum istisnasız her gece benim de duyabileceğim seviyede müzik dinliyor. buna zaman zaman evdeki yüksek sesle konuşma sesleri de dahil oluyor. bu komşu nereye şikayet edilir ve sonuç alınabilir mi? şikayet ederken benden somut kanıt istenebilir mi?

internette onlarca örnek var fakat hangisinin güvenilir olduğu fazla belli olmadığından sizlerin yardımına da ihtiyacım var. teşekkürler.


 
Öncelikle kapısına bir not bırakın durum böyle böyle uyarmak istiyorum yoksa şikayet etmek zorunda kalacağız. İsterseniz isimli, isterseniz isimsiz. Düzeleceğini sanıyorum.

Düzelmez ise gece Zabıtası çağırıp tutanak tutturup savcılığa gidiyorsunuz. Gürültü yapanın Ev sahibi mi Kiracı mı olması da farklılık gösteriyor tabi şikayet derken.
  • ihanet kac kisilik  (19.12.15 08:50:53) 
Once uyardik sonra apartmana not yazdik yine anlamadilar. Bir gece iki kisi indik bagirdik bunlara apartmandakiler de duydu rezil ettik.

Ne yaptiklari bizi ilgilendirmez de gece yarisi sevgililerinin ciglik cigliga sevisme sesleri apartmanda yankilaniyor.
  • Traveller  (19.12.15 10:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.